Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog csak felnőtteknek!

Szopóálarc - Szex történetek

Szopóálarc - Szex történetek

Peep show retró

2023. március 19. - erotikustortenet

Nem néztem az időt, de a fél perc vége felé abbahagyta a "műsort", odahajolt az üveghez és megszólított:
- Na hogy tetszik a pinám drága?
- Hát - mondtam halkan - nem rossz.
- Vigyél ki szólókabinba, meglátod nem fogsz csalódni. Ezer forint a szólókabin, vigyél ki kedvesem. Van orális és kézi kielégítés is, de ha másra vágysz, megbeszélhetjük.
- Nem is tudom...
- Naaa, vigyél ki légy szíves!
- És azért az ezresért tapizhatlak?
Az arcán megjelent az a tipikus lenéző arckifejezés.
- Figyelj, itt mindennek ára van!
- Akkor talán megnézem a másik lányt is.
- Rendben drágám! - mondta, majd kiléptem a kabinból. Anna még mindig ott bagózott.
- Na?
- Megnézném a másik lányt is.
- Csak nyugodtan.

Itt elolvashatod a teljes sztorit.

itt pedig kukkolhatsz kövér csajokat.

Iskolai pornó sztori

Jelentkeztem, kimentem WC-re és ott ült a folyosó végén Merci, az a kis kurva. Bár sohase beszéltünk személyesen, de még anno ráírtam Facebookon és hamar lekoppintott, pedig rendszeresen megbámult a suliban, azt hittem nem véletlenül. Utána meg hallottam róla ezt-azt és azóta fenntartom az álláspontom, hogy egy kis kurva. Most is persze engem nézett a boci szemeivel. Legszívesebben megerőszakoltam volna, olyan jó kis segge volt. Ebből a gondolatból kiindulva nem is tudom mi ütött belém, de odamentem hozzá, látszott hogy zavarban van, és letoltam a gatyám. Előlobbant a hatalmas farkam, lankadtan is közel 25 centijével arcon csapta Mercit. Ez volt az a pillanat, amikor nem hittem a szememnek, mert Merci a folyosó közepén, minden rizikót felvállalva megmarkolta a dákómat és szépen lassan el-el intett egy nyalást. Először a makkomat nyalogatta aztán elkezdte szépen lassan letolni a torkán, így hallottam minden ínyenc kis hangot ahogy öklendezi a faszomat és ahogy a csúszik egyre lejjebb és lejjebb a nyálon. Kihúzta a szájából, a szemembe nézett és egészen a heréimtől felnyalta a legvégéig. Mondani se kell csodálatos volt.

Hirtelen a folyosó másik végéről egy ajtónyitódást hallottunk, így hát Merci megszorította a péniszemet, mint egy pórázt és bevitt a fiú WC-be. Óra 15 volt, szóval volt fél órám halálra baszni, a csengetésig.

Nem is tétlenkedtünk, még egy párszor belenyomtam erőteljesen a szájába, a haját és a nyakát megszorítottam és bent tartottam, majd amikor kivettem a hatalmas farkammal jól arcon csaptam egy párszor, de oly erővel, hogy konkrétan ott maradt a pénisz nyom. Aztán egyszer csak felállítottam a hajánál fogva, a sminkje már egy ici-picit elkenődött, megfordítottam, szétszakítottam a cica-gatyáját, magamhoz simítottam a testét és annyit súgtam a fülébe: ez most fájni fog.

Tovább

A barátom pénzt fizet a nejemért

Mikor összeházasodtunk sokszor előfordult,hogy kifogytunk a pénzből, de ilyenkor mindig sz asszonyom húzott ki a bajból. Ismerte már majdnem az összes barátomat és szólt,hogy melyiket hívjam fel,majd átvette a kagylót és kefélést beszélt meg.

Közben szólt,hogy neked is részed lesz benne és ha megcsinálod háromszoros pénzt ad azért,hogy megkefél.megjött a barátom és leültünk beszélgetni. Mindig ezzel kezdtük ,majd megsimogatta a feleségem combjait és lassan felhúzta a szoknyáját és az átlátszó bugyiba dugta a kezét,majd megbányászta a pináját. Mindig örültem annak,ha a vonaton is mások gyönyörködtek a feleségem pinájába és ekkor a srác felemelte a feleségem fejét és szájon csókolta nyelvesen. Szinte kihúzta a nyelvét sőt az egyik alkalommal annyira kihúzta,hogy alig bírta visszahúzni.

Lassan leszedte róla a blúzát,majd a melleit kihámozta a melltartóból és elkezdte harapdálni, szívni és bekapni a melleit. sokszor már azt hittem leharapja mert a fogának a nyomai is rajta maradtak. Majd levette a szoknyáját és a bugyiját. Közben a pináját simogatta bányászta, majd elkezdte a nyelvével izgatni és bedugta az egyik,majd a másik úját. Lassan befért mind a négy úja és utánadugta az ötödiket is. A nejem pinája a sok kenőcs miatt könnyen tágult és így be tudta dugni a csuklóját sőt az öklét is eleinte függőlegesen majd később laposan is.

Persze megpróbálta beletenni a másik kezét is, de az szerencsére még nem sikerült. Majd levetkőzött és a farkára ültette a feleségemet és elkezdte baszni.A farka az a fejénél is csupasz volt ezt nagyon szerette szopogatni a feleségem és a makktól levele a tövénél több mint nyolc centi vastag volt.Ha belenyomta a harminc centis faszát a feleségembe szinte csak vinnyogni tudott annyira fájt neki. Az egyik alkalommal amikor két napra odaadtam,neki hogy előttem bassza meg akkor utána egy pár napig nem ment dolgozni,mert a pinája nem zárult be annyira szétbaszta.Mondta is soha többé nem engedi,hogy ez a srác megdugja és mégis most pont ezt a srácot akarta,hogy felhívjam,mert azt akarta,hogy becsületesen kefélje meg valaki.

Mikor elkezdett volna élvezni szólt,hogy nyalogassam a pináját,hogy ne fájjon,ha a srác kihúzza a faszát belőle, de a végén kiderült ez csak duma volt,mert azt beszélte a komával,hogy amikor kihúzza a faszát a nagy pinájából az én számba akarta üríteni a gecijét.

Ez meg is történt és én majdnem megfulladtam mert olyan sokat nyomott a számba,hogy nyelni sem tudtam miatta. Persze ezek ketten nagyot nevettek és élvezték,hogy fulladozok a gecitől.Végül a srác mivel nem volt rajtam ruha sem és a seggem is ki volt szíva az asszonyom által elkezdte volna megbaszni a seggemet, de ez nem sikerült nekik, de a nejemet lefektettem és segítettem a barátomnak és ő seggbe baszta elvette a seggének a szüzességét.

A sok gecit is elkezdte pumpálni,majd teleengedte a seggét és odahajolva kinyalta a seggéből a gecit a számra meg ráült a feleségem és az ami oda ment bele az az én számba csorgott. Mikor elment a srác még mindig röhögött rajtam a feleségem, ezért kimentem az erkélyre és felhívtam három ismeretlen srácot kefélni és megkeféltettem velük a feleségemet.

Mikor teleengedték gecivel a pináját a seggét és a száját megköszöntem majd azok adtak 3 db 10 ezrest és elmentek. A nejem teljesen ki volt bukva,hogy fizetős kurvát csináltam belőle. ettől kezdve ezek hárman futtatták az asszonyomat és ő tartott el bennünket,míg a végén elment egy olasz hapsival és soha nem láttam többé.

Pam a dákó slukkoló kurva

A kis magán-repülőtéren vár minket a helikopter. John eldugja a kocsit, a hátizsákokat és fegyvereket felpakoljuk a helikopterre, és mi is beszállunk. A pilóta elemeli a gépet a földtől, és az alkonyi ég előtt száguldunk a walik földjére. 45 perc repülés után leszállunk és kipakolunk, a pilóta meg sipircel vissza. Körbevesz minket az esti dzsungel. Vicky-t nézem. Az elmúlt órák eseményei sem törték meg.
-Jól vagy? –kérdem meg egy ölelés és puszi kíséretében.
-Jól! –válaszolja derűsen- Lehet hogy más megijedne, de én jól vagyok! Különben is velem vagy…
Stramm csajszi a mennyasszonyod! –szól közbe Pam- Nem kell félteni!
Belevaló, talpraesett csaj az biztos, de ami történt az már nekem is kicsit sok. Ha nincsenek a kocsitolvajok, akkor most épp sorba állnánk a szertárnál a szárnyakért…
Zseblámpa fényénél tanulmányozzuk a térképet. A Whitewater patak jobb partján vagyunk, a walik földjén. A forrás innen vagy 10 mérföld. Odamegyünk és megnézzük mi újság.
-Elmegyek pisilni. –mondja John. A kezében mintha műholdas telefont látnék…

Tovább

Tiltott szex a mostoha húgommal

Gergő komor arccal ült a szabadtéri, gőzölgő thermálmedencében, a svájci hegyek hósipkái és örökzöld fenyvesek békés monstrumként őrizve zárták körül őket és Gergő azt sem értette, mit keres ott és hogyan került oda. Azt meg végképp nem tudta felfogni, miért vannak kettesben ezzel a tündéri külsejű, de kétségkívül rendkívül rafinált nővel. A hotelszobájába berendezett barlangba vonult önkéntes számüzetésbe, talán vonóhoroggal és kamionnal sem lehetett volna kimozdítani őt a munka mellől... Zoénak mégis sikerült.
A céges Jabber élesen csörrent meg, ő pedig naivan azt hitte, Zoé munkaügyben keresi, hiszen legalább annyira elhivatottnak tűnt, mint ő maga. Zoé hivatalos hangnemben köszöntötte, határozottan és kedvesen, de akkor még teljesen üzletiesnek tűnt. A szög csak jóval később bújt ki a zsákból.

Tovább

Cuckold egy fiatal, kezdő párral

 Miután rám találtak  a szexpartner oldalon, kértek pár képet amin nem csak a farkam van és megdumáltuk hogy közösségi oldalak helyett emailben csevegünk. Eljutottunk egy alap kommunikációig amiben cseréltünk pár infót és fotót majd a személyes találkozó megbeszélése is megszületett.Az ápoltság amit elvárnaka pertnertől mert egyáltalán nem szeretnének óvszeres szexet.Mivel teljesen kezdők voltak az ilyen jatékokban így igyekeztem válaszolni a kérdéseikre. 
  A randit egy eldugott kis kocsmába intéztem ahol nem futhatunk ismerősökbe és nyugodtan ismerkedhetünk.
A megbeszélt helyen és időben voltam és azon matekoztam vajon eljönnek e vagy viszakoznak de egyszer csak egy fiatal párt vettem észre a járdán, kéz a kézben sétálni irányomba.Felismertek és Laura mosolyogva súgott valamit Patriknak majd oda léptek hozzám és szivéjesen üdvözöltek.
 Laura oltári finom kis nő, hosszú kabátban érkezett, alatta egy mini szoknya, fehér sport cipő és egy kis gombos blúz.Szolid műkörmök és egy kis szempilla spirál. Nagyon kellemes illatú parfüm illat áradt róla és minden porcikájában igazi csajos kis suna. Teljesen rá indultam.Lepacsiztam Patrikkal majd Laura adott két puszit, szimpatikasak voltak nagyon és nem voltak olyan feszültek mint amire számítottam.
-Na menjünk be és igyunk egyet ,mit szóltok? Kérdeztem Patrikot aki le okézta a dolgot, le  kuporodtunk  és kértem két whiskey-t meg Lau-nak egy Jager-t valami ciderrel.
-Nyitottam a beszélgetést mert láttam hogy azért fura nekik a szitu és talán várták is hogy majd én leszek a kezdeményező.
 Örülök hogy találkoztunk személyesen is, szimpik vagytok és fajinak, te meg Laura nagyon csinos és szép csajszi vagy. Minden oké amúgy, vagy azért félve jöttetek? 
 
Patrik: - Jah, minden ok mostmár, paráztunk hogy eljössz e, olyan vagy e mint a neten, normális fickó vagy e stb?. Most már nyugodtabbak vagyunk ha lehet ezt mondani.
 
Én: - Természetes hogy volt egy kis stressz bennetek egy ilyen helyzetben és persze bennem is ott van pedig én rutinosabb vagyok.
 
Patrik: -Igen, ezen gondolkoztam is hogy elég fura egy randi amikor szex miatt talizunk hárman de már most izgalmas. 
 
Én: Laura és te hogy vagy, végül is te vagy a központi szereplője ennek a talinak?.
 
Laura: - Nem mondom hogy az idegeim rendben vannak de örülök hogy itt vagyunk és hogy megtaláltuk azt a pasit aki minden téren ideális. Nem szeretem semmiben ezt a kezdő státuszt de én ilyen kis hülye vagyok.
 
Én: - Dehogy vagy hülye, ez tök normális szerintem , és azért is beszéltünk meg egy randit hogy eldönthessétek hogy engem kerestek vagy másik pasit.Semmi gond ha ital után elválnak útjaink mert nem tetszem külsőre, stílusra  vagy bármire.  Ez ilyen, semmi sem erőszak és tiétek a döntes.
 
Laura: - Ah nem nem, nincs gond veled és szerintem Patriknak sincs. Ugye szerelmem?
 
Patrik: - Nem dehogy is, úgy gondolom jó lesz ez igy. (Sumák mosoly)
 
Megbeszéltünk nehány alap infót egymásról, ki mit dolgozik, hogy kerültek össze, hogy jött a cuckold ötlete? Stb stb.
Közben Lau elment mosdóba és Patrikkal maradtunk az asztalnál.
 
P: -Máté, nekem nagyon bejön a videókon ahogy valaki nőjét kúrják és szerencsére Lau nem zarkózott el attól hogy valaki be tegye neki a jelenlétemben, de már most merevedésem van ha rá gondolok .Szerintem rajtunk nem múlik hogy veled próbáljuk ki.
 
Én: Mivel te vagy az fő értelmi szerzője, gondolom van forgatókönyv a fejedben hogy mit és hogy szeretnél.
 
Patrik: - Naná! (..és nevet)
Egy valamit kérek, ha tudod akkor nagyon dugd meg, sőt baszd meg nagyon keményen. Bármit csinálhatsz vele nem fog nemet mondani. A szexben szeret alárendelt lenni. Én meg be vagyok zsongva hogy mit okoz neki egy méretesebb fasz.Az első csávója is normál méretű volt mint én szóval újdonságot teszel belé is nem csak a kapcsolatunkba ( nevet) 
 
Én: - Nah ez tök jó, nagyon örülök mert rendesen szexi a párod. Bejön nekem erre a titkos kis kéjelgésre, meg ugye bár az egész szitu ami kialakulóban van.
Hogyan képzelted a sztoridat ha ott leszünk majd?
 
Patrik: - Elmegyünk hozzánk az albiba, remélem már holnap ha raérsz d.u. Én olyan örökmozgó vagyok, így néha néznélek titeket, kicsit hokiznék aztán leugrok cigizni meg nyomkodom a mobilom a konyhában. Mint egy szellem pasi, még kv-t is viszek nektek.Úgy keféld mint ha ott se lennék. 
 
Én: - Ez jó! Tetszik és koccintással pecseteljük is meg.Okés a holnap nekem. Tudod hogy kapcsolatban vagyok és ez megnehezíti a dolgom.
 
Patrik: -Igen tudom és mérlegeljük a randiknál is. Ebben mi alkalmazkodunk hozzád.
Hogy hogy párod nélkül játszadozol ha szabad megkérdezni? 
 
Én: -Persze hogy szabad, nincs tabu kérdés amit ne tehetnétek fel nekem, hiszen a farkamra engeded a csajodat. Ez igényel egy kis bizalmat.
Tökéletes a kapcsolatom de szex része lapos és kevés is. 2 hetente egy aktus misszionariusban egy kis szopással és ennyi, meg nem is kezdeményez soha. A megbeszélés nem hozott változást de elvesziteni sem akarom szóval ezt választottam.
A szexualitásunk az egyetlen amiben nem vagyunk egy hullámhosszon sajnos. Ez a szitu  izgalmas lenne pl 4es-ben is de nem megoldható a párommal. Na szóval ennyi a sztorim.
 
Patrik: Ez olyan öröm az ürömben helyzet basszus, de nekem az a lényeg hogy normális legyél és végre megdöngeti a csajomat egy idősebb hapsi.Tudom vágyik rá a kis ribanc hogy be vegyen egy méretesebb pélót, használjad is kemenyényen , sikítson csak. 
Ha többször is tudunk talizni akkor lehet lennének extra kéréseim. Pl elviszem a lepcsőházadba este hogy megszoptasd, szendvicsbe is megbasznám.Kúrhatnád amíg dolgozok és ebéd szünetben videóhivnám Lau-t és úgy nézném a szexet, meg sok hasonló szitun agyalok. A sok pornó ugye... (és kuncog sunyin)
 
Én: - Mi jól ki fogunk jönni Patrik úgy érzem. Benne vagyok minden tuti dologban.(Nevetek)
 
Patrik: - Szerintem is. (Nevet)
Patrik: - Máté, kérdezhetek? Te szívsz is valami extrát cigin kívül? A szemeid erröl árulkodnak, az enyém is így szokott kinézni a fejemböl. 
 
Én: - Igen szeretem a nem csak én vagyok vicces hanem az is amit szívok, de semmi veszélyes motyót nem fogyasztok csak ezt 
Patrik: Kellene hogy hozz egy kicsit nekünk is, én meg veszek piát mellé. Csak hogy mégjobban bele tudjam magam élni a látványba és a realisztikus pornófilmbe ami elöttem fog játszódni.
 
Én: Ha már csináltátok akkor oké, viszek.
Patrik: - Huhú..persze hogy csináltuk  (nagyon nevet)
 
 
 
Lau vissza ért a mosdóbol és kérdezte megdumáltunk e mindent.Ügyesen bólogattunk és dumcsiztunk tovább mindenről, szexről,perverziókról, hétköznapi témákról és vágyakról.Lau nagyon szépen feloldódott és az asztal alatt a lábaimat piszkálta a lábaival miközben Patriknak nyomott egy nyelvest. Látszott rajta hogy a bugyija már tuti átázott. Olyan baszhatnája lehet hogy amint hazaérnek oda kell tenni Patriknak a lécet.
Kb 1 órát beszélgettünk és pozitív tapasztalatokkal fejeztük be a randit. Időpont egyeztetve, már csak 1- et kell aludni és egy iszonyú szexi tinit húzhatok a szerszámomra, a pasija szeme láttára.
Az a legdurvább, amikor csinálsz egy szimpátia randit és 1 napig áll utánna a faszod mert olyan szexi csaj fogad mint Lau.Amint hazaértem ki is vertem a bránert mert eldurrant volna a gatyámba és még álmomban is Laura lábai között mozogtam.
 Másnap reggel izgatottan ébredtem.Péntek van , szabadságon vagyok és pár óra múlva szétbaszhatok egy 18 éves kis csodát. D.u 4kor van a találkozó de egész nap jár a fantáziám.
Patrik dobott egy üzit hogy reméli nem gondoltam meg magam és megyek a megbeszélt időpontban mert már nagyon várnak és nagyon idegesek hogy elégedett leszek e mindennel a vendégségben."Laura úgy keszülődik mint ha lagziba mennénk." Ez nagyon jó jel, mondta hogy rohadtul bejösz neki. Tegnap baszni akart de nem kapta meg csak szopás jutott neki, kívánja csak rendesen a farkad mire ideérsz. 
 
Én: - Nyugi Patrik! Ott leszek. 
 
D.u 4kor csengettem a lépcsőhazuknál, felsétáltam a másodikra és Lau már az ajtóban várt. 
Nem lacafacázott egy finom csókot nyomott a számra és kézen fogva vezetett az előszobába.
Az outfit-je nem volt túl agyalva, olyan volt amilyennek lennie kellett. Fekete blúz, alatta a csupasz cicik, fekete-piros kockás mini szoknya ami feszült a kis fenekén.Kellemes parfüm illat, pici smink, szolid ékszerek. Érezhetően felszabadultabb és izgatottabb volt mint az első randinkon, boldogan vezetett a nappaliba miután a kabátot levettem. A cipőt nem kellett, azt mondta Lau , "Azt majd én leveszem rólad később." 
A lakás amiben laktak, igényes, fiatalos és minimalista. Kanapé, fotelek és asztal a nappaliban.Nagy tv a falon amin erotikus jelenetekkel szólt egy mix.Hangulat fények minden felé. Az egyik sarok pedig Patrik gamer birodalma, kényelmes fotellel és minden féle akció figura szobrokkal.Tetszett a képviselt stílusuk a lakásukban is.
A nappaliba érve Patrik a konyhából kilépve üdvözölt, kezében egy pohár whiskey 2-3 jégkockával.
 
P: -Csáo bro! De jó hogy megjöttél. Jöhet a welcome drink? 
 
É: -Hali tes! Na ná! Remélem magadra is gondoltál.
 
P: Gondoltam bizony, dobd le magad valahova ahol szimpatikus. Basszus, tegnap ismertelek meg de mint ha régi cimbim lennél, erre azért nem számítottam. De szerencsére szerencsénk volt veled. 
 
É: Igen hasonlóan érzek én is, ha tisztelet és közös célok vannak, akkor alakulhatnak így is a dolgok. 1nap alatt 1000 éves barátság. 
 
 Lau is visszatért társaságunkba és a karomat végig símítva kérdezte hozhat e egy kv-t.
É:Igen köszi, kedves vagy. Utánna cigizhetnénk is egyet , hoztam a megbeszélteket.
 
L: -Ah de jóó vagy!  
 
P:Ez az!!! Go-go !
 
A teraszon Laura az ölemben ülve kávézott és adtuk kézbe a cigit, kortyoltuk a whiskey-t . A hangulat egyre lazább lett, egyre több volt a téma. Lau combjait símogatva a farkam egyre keményebb lett , szerencsére Patrik felkerekedett és bentebb mentünk ahol Patrik belehuppant a gamer foteljába és annyit mondott. 
 
P: -Ez itt az én helyem, az meg ott a tiétek Máté, mutatott a nagy kanapéra. Innen fogom nézni az eseményeket , de lehet közben játszok egyet.
 
É: Oké, onnan jó lesz a live pornó. 
 
Viszonylag átjött hogy Patrik hogy képzelte el ezt a szitut hiszen én is pornón élő pasi vagyok.
A zene csak annyira volt hangos hogy a hangosabb beszéd érthető legyen, de amit Lau-val egymás között témázunk azt nem hallja Patrik.
A kanapé elé helyezkedem és Lau azonnal csókolni kezd, ott állunk és a derekát karolva falja a nyelvem.Kezeim a kerek popsit gyúrják, szorosan ágyékomhoz préselve ágyékát, vékony, selymes nyakát csókolom.Gyengéden harapok bele majd nyalogatom egészen a füléig. Teste kezd forrósodni és egyre mélyebb lelégzetet vesz. Patriknak háttal állok , ezért fordulok egyet hogy párja fenekét lássa, a szűk mini-t felhúzom Lau derekáig, isteni kis kerek,feszes fenekét símogatom. Olykor két marokra fogva széthúzom a kis farkpofákat, segglyukát csak a hófehér tanga takarja.
Megfordítom Lau-t a karjaimban, háttal magamnak, szembe Patrikkal és comjait símítva megyek fel kezeimmel egészen a hasáig, ott elkezdem ki gombolni a blúzát és közben látom ahogy bámúlnak egymásra.
Látszik Patrikon hogy nagyon élvezi és nem bánta meg barátnője a megosztását.
Nagyon élvezem Lau fiatal testét, azt ahogy fel van izgulva, tetszik hogy karjai libabőrösek. Fenekével finoman kavar a sliccemnél, a ki gombolással végezve pici melleit markolom .Patrik pislogás nélkül figyel ,majd a combjaira csapva visítja hogy
 
 P: -"Áh ez nagyon durva gyerekek, mindjárt elsülök.
 
Mind a hárman felnevetünk ahogy Patrik az örömét kifejezi, még bátrabban folytatom.
Nyalogatni , szopogatni kezdem a tini melleket miközben fenekét markolaszom. Mellbimbói brutál kemények, gyengéden harapom fogheggyel és peckesen izgatom a nyelvcsúcsommal a pici gombokat.
Itt az ideje lehámozni róla a bugyit, miközben combja feléig lehúzott tangában áll előttem , látom hogy rendesen át van ázva a szexi fehérnemű.Egyik kezemben a cicije, a másikkal pedig lába közé nyúlva érintem meg a csucsogós szeméremajkait.
Feje hátra csuklik a mellkasomra és azonnal mély sóhajokkal nyitja tágabra a terpeszt hogy kényelmesen beférjen a kezem.Pici dörzsi, kis simi és a közepső ujjamat feldugtam a nedves ,szűk kis lyukba.
Tény hogy ezt a lányt nem baszták még szét, még az ujjamon is érzem hogy szoros lesz a kicsi, ütemesen mozgatom benne amitöl halk nyöszörgésekre gerjed.
Nagyon élvezem minden pillanatát, miközben Patrik a gép elött kattintgat és farkát markolássza a szabadidő nadrágon keresztül. 
A dohanyzó asztal üres, a fülébe súgom Lau-nak a terveimet.
 
"Feküdj hanyatt az asztalra! Kinyallak ."
 
A széles asztal lapján elterült tini látványa iszonyúan izgató. 
"Tedd szét a lábad! Isteni puncid van, szereted nyalatni?"
 
L:  Nagyon, imádom. Tuti elélvezek tőle, úgy be vagyok indulva rád.
 
É: -Akkor jó, ezt én is szeretem. 
 
Keveset használt kis pina, szép rózsaszín és csillogóan nedves ahogy minden féle hangulatfény vetődik rá a félhomályos nappaliban.
Picit simogatom és morzsolgatom miközben bele-bele dugom az ujjam. Oda hajtom a fejem és nyelvem hegyével körbe-körbe csiklandozom a csiklóját, nagyon élvezi, teste ernyedten habzsolja az örömöket olykor fel sóhajtva halk nyögések kíseretében. A fürge nyelvek után,  a teljes nyelv felületem hozzá préselem a nunihoz és úgy dörzsölöm, majd azonnal váltok punci smárolásra. Nyelvem bele dugom olykor a kis lyukba és szívom a csiklóját. 
 
L: -Ah isteneeem!!! Élvezni fogok!!!
 
Remegő testtel élvez el a nyalástól, extra keményre dagad a farkam a hangjától, a hév elragad engem is és vadul ujjazom, amitől ömlik a nedve.
Élvezetének csepjei az asztalon is ott vannak. Kinézek oldalra, Patrikra aki egy like jelet mutatva jelezte hogy ez így okés lesz. 
Kicsit fogdosom még Lau-t,  felfedezem a testét és igyekszem egyre több és több élvezethez juttatni. Kezénél fogva felsegítem az asztalról, leülök a kamapéra és magam elé térdeltetem.Háttal van Patriknak megint, így megint lesz egy olyan rész amit nem fog látni az elején. Ahogy Lau elöttem térdel simogatja a combjaimat és mélyen a szemembe néz. Arcán kéj és egy kis tompa mámor az orgazmusa után.
Tenyerem az arcára rakom, ő bele is engedi a fejét. Picit megemelve az állát közelebb hajolok és szavakkal kezedem izgatni.
 
É:-" Baszhatnád van már ugye? 
 
L: -Nagyon. Életembe nem kívántam ennyire.
 
É: -"Helyes, vedd ki a faszom a nadrágból!"
 
Neki lát kioldani az övem, lehúzza a sliccem és kiveszi a merev szerszámom és csak annyit mond 
 
L: -"Hu, ez joval nagyobb mint az itthoni"
 
É: --Tetszik?
L: -"Határozottan! " 
É: --Akkor húzogasd kicsim! Ez az...oh de finom vagy, verjed baby!
 
Vékony ujjaival körbefont lécem lüktet, apró húzásokkal lehámozza a bört a makkomról és kéjes tekintettel bámulja a faszom.Jobb kezével fel csúszik a kupakomig és lágyan húzogatja a bőrét, miközben a bal kezével a hereimet simogatja.
Össze hangolja a mozdulatait majd ismét a szemembe mélyed.
 
L: Jol csinálom neked? 
 
É: Nagyon is. Szerinted Patrik is élvezi? 
 
Hátra néz.Patrik időközben elővette a pélóját és símogatja a szeretkezésünkre na meg egy cuckold pornóra a számítógépen.
 
L: Háát, szerintem több ilyet akar, de szerintem én is.
 
Jol esik az elégedettségük,mert tényleg azok az igazi szimpatikus perverzek, szerelmesek,lazák,kíváncsiak és ami a legfontosabb megélik a vágyaikat.
Sok tini lányt meg dákóztam, de Laura a leges legtinibb csaj akinek alárakom a kolbászt.
Falom a szemeimmel is, miközben hagyom pár  percekig ismerkedni az új vonalzóval.
Végig símogatja az egész férfiasságom,technikázva veri a  faszom hogy minél nagyobb élvezethez juttasson.
Érzem rajta hogy megint egyre jobban gerjed, úgy jár a keze hogy vonaglik a csini kis teste.
Haját copfba markolom egyik kezemmel, másik kézzel az arcát fogom. Hüvelykujjamal ajkait símogatom és bele-bele dugom a szájába. Pici szája van, nagyra kell majd nyitnia pedig nincs is vastag botom.
Fejét közelebb húzom az arcomhoz, nyelvem a fülein járatom de megesik hogy bele is dugom a lyukba, amitől az egész teste csupa libabőrös lesz. Ostorozza az agyam rendesen hogy ilyen kis alázatos. Amíg vér van a farkamban ami keményen tartja , addig hágom ezt a lányt. 
 
É: Szeretsz szopni? 
L: Igen, túlságosan is.
É: ..és azt ha szoptatva vagy? 
L:Azt nem tudom milyen, magamtól szoptam eddig.
É:  Eddig.  (Súgom a fülébe és bele is nyalok)
 
Fejét még mindig két kézzel fogom és irányítom. Patrik már inkább a kanapéra fókuszál a pornó helyett, úgy látom egyre élvezetesebbé válik számára a vendéglátásom.
Laura szintén hangulatban van és élvezi rendesen az új szexuális tapasztalást.
 
"Hajolj rá a farkamra és puszilgasd, szagolgasd, dörzsöld az arcodhoz meg az ajkaidhoz de nem kaphatod még be! " 
 
Engedelmesen az ölembe hajol és teszi amit mondok.Ez szeretem érzés. Ritkán szólal meg magától de akkor be talál ő is. Főleg amikor a faszom szaglászása közben teszi.
 
L: Végre férfi fasz, egyszerre félek tőle és kívánom mint az állat. 
É: Nyelvezd a zacsit!
L: Uh de szophatnékom van már, kérlek baby..
É: Szuper csaj vagy. Megnézzük meddig birod bekapni a  faszt. Nyisd ki a szád és cumizzad a hegyét jó nyálasan! 
 
Fejét határozottan nyomom rá de csak annyira hogy alaposan le tudja pipázni a makkom.Annyi nyálat csorgat közben hogy a herémig folyik.Szűk a szája de ügyesen használja, főleg amikor nedves nyelvét körbe forgatja a kupakon.
 
É: Ügyes vagy nagyon, élvezlek. Most kicsit keményebb leszek veled és meg nézem meddig veszed be.
 
Helyeslő hümmögéssel jelezi hogy nincs ellenére.
Copfján szorítok kicsit és szigorú kézzel lenyomom a fejét, isteni érzés ahogy a merev farkam csúszik egyre mélyebbre.Teljesen kitöltöm a száját, orron át szipogva jut csak  levegőhöz.Vállamat paskolja, elértem a határt.
Lent tartom kicsit , nyöszörögve és paskolva jelzi megint hogy  már véges a levegője. Lehúzom a száját a faszról  és hagyom hogy levegő után kapkodjon, kicsit köhög is. Talán meg is ijedt a levegő hiányától így magamhoz húzom és símogatom a fejét és a hátát, de minden rendben van.Kéjes nyöszörgéssel fonja karjait a nyakam köré.
 
É: Tetszik minden? 
L: El sem tudod képzelni hogy milyen szinten. Kívánom már a faszt.  
É: Gyere térdelj fel a kanapéra és cumizzál!
 
Jó mélyen és intenzíven szopatom Lau-t, szembe Patrikkal  aki még mindig veri a bránerét és közben iszogat. Rá nézek a srácra  miközben barátnőjét kő keményen cidáztatom, de ismét elismerő jelét adva, poharát az égbe emeli. Az utolsó korty italommal én is így teszek és le is húzzúk . Felállok és úgy használom tovább Laura száját, olykor ki veszem és a nyelvéhez csapkodom a rudat majd  arcát is meg paskolom vele.
Patrik felpattan a foteljéböl és oda lép hozzánk.Befogja Lau fülét és vázolja a cigiszünet tervét.
 
P: -Figyu bro! Ha most elsülnél és tartanánk egy 20 perc cigiszünetet, meg tudnád dugni utánna?  A kicsi lány meg szenvedjen még kicsit a baszásért.Már biztos ki van a pinusa csórimnak.
 
É: Szerintem Lau megoldja hogy tudjuk folytatni.
 
P: -Szerintem is. Majd fel szaxizza a kis hercegnő.
Akkor durr a szájába tesó! Megyek kávét főzni.
Te meg kicsim süsd el a bácsit mert cigizünk.
 
É: A feladat adott, kicsit meg szoptatlak aztán önálósodj! Fejd ki a faszom alaposan ennyi izgatás után! 
 
Lau kapja amit mondtam, keményen megdugom a finom kis ajkakat, cuppog is rendesen. Szemei bele akadnak néha tekintetembe amint  látványos odadással küzd a spermáért.
 
É: Most már szopjál baby , ügyesen. Alig várom hogy kiszopd a farkam. Csináld!
 
Lágy szopással kezdi, bőségesen nyálazza és ütemesen húzogtja. Szabad kezével a zacskóm alá nyúl és finoman markolássza, morzsolgatja .Egyre gyorsabban cumizza a faszt, néha kicsit szívja, bekapja olyan mélyen amennyire csak bírja majd ismét ütemes szopásba kezd. Érzem hogy az orgazmus görcseitől szétt durran a faszom másodperceken belül.
Lau úgy kezd egyre hangosabban nyöszörögni ahogy közeledtem a csúcshoz, végig a szemembe néz .
 
É: Gyerünk, gyosabban szopjad! Élvezni fogok.
 
Hangosan felnyögve spricelem Lau szájába a hófehér,krémes gecit.Remeg a lábam miközben 3-4 adagban lövöm a partront, Laura szemei öröm ittasan kerekednek minden adagtól. Megtelt a szája, Patrik a telefonjával lép elő a konyhából és lefotózza ahogy csorog ki a kan tej Lau szájából. Már nyálával keveredve folyik ki  szája szélén,végig a mellein de Patrik még rá szól hogy le ne nyelje mert kattint még párat. 
Jó nagyot nyelt a fotók után, ízlelte és minden cseppjét körbe nyalta az ajkairól. Újra bekapja a lécet és szopogatva  tisztogatja majd ügyesen helyre teszi és felhúzza a sliccet is.
Felsegítem a kis szopógépet, térdei piros foltosak lettek,liheg mint aki kocogni volt.
Lau a fürdőszobába indul én meg a teraszra Patrikhoz aki már kávét és piát készitett és serényen teker egy cigit is mellé. Arcán izgatott és elégedett mosoly ül szünet nélkül, látszik hogy minden a tervei szerint megy.
 
P: Baszki Máté, ilyen élményre nem számítottam, meg arra se hogy Lau ennyire rád hangolódik.Paráztam hogy meg lesz szeppenve de nem. Jók vagytok.
 
É: Örülök bro. Nem semmi a csajod az biztos, szereti a faszt ez kétségtelen.
 
Nevetgélünk cigi és iszogatás közben, témázunk és örülünk az új barátságnak. Egy kicsit megszünt körülöttünk minden ami hétköznapi és unalmas.Csak az élvezetek körül forog a világ. Patrik áradozik milyen jól használom Lau-t, én is áradozok hogy milyen édes és alázatosan farkalható a csaj.
Én egy széken ülök, Patrik a korlátnak támaszkodva füstöl. Laura is újra köztünk van, kimosakodva tér vissza. Rövid plüssös,piros köntössel takarja mesztelen testét  ami a derekán meg van kötve, lábait felhúzva a székre kuporodik és azonnal egy cigit gyújt és kortyol egy kis piát. Isteni látvány,  ingerli a férfiasságot.
Bő 15perce teraszoztunk, amikor Patrik oda szól Lauranak.
 
P: Szerelmem, térdelj csak ide elém mert apa fasza is tele van már rendesen.Gyere kicsim szívd ki az enyémet is..
 
Lau engedelmesen ledobja a földre a párnát ami a széken van és ki veszi Patrik pélóját, keményen szopja, mikor rendesen meg dagad, elkezdi torkozni.
Patrik teljes fasz hosszal Lau szájában van és koppanásig tólja minden mozdulattal.Lau intenzíven küzd ismét egy kis geciért. Pár perc furulyázás után meg is kapja.Patrik jó mélyen torkon élvezi a csajszit aki  már megint alig kap levegőt, szemei könnyben úszva néznek fel a házigazdára.Farkam kezd vérrel telni és a vizelési inger is elkap. Lau megint a fürdőbe megy tisztálkodni.Patrik mondja hogy menjek a barátnője után, meg mutatja hol a wc.
Így is tettem, elindultam Laura után aki már a fogát mossa. Ott a mosdó szivi, ha vársz 1 pillanatot akkor segítek is.
Persze hogy várok, még nem pisiltetett meg tini lány.
A csésze elé állok ,Lau szorosan mellém símul.Bal kezével át karolja a derekam, jobb kezével megmarkolja a faszom és fel húzza  a bőrt amitől keményedni kezdek megint.Vékonyka ujjainak vége a heréimet érintik, kezdem újra kívánni a kis kurvát.
É: - Ha álló faszal csináljuk tuti össze hugyozok mindent.
 
L: - ...és? Majd fel törlöm.
 
Miközben csorgatok, húz rajta párat és valóban folyik össze-vissza. Kuncogva figyeli ahogy az utolsó cseppet is ki rángatja belőle, közben a nyakamat csókolgatja és kirázza a pélómat ahogy illik.
 
 L: - Ne mosd meg légysz, majd én tisztára szopom!
 
Persze mondanom se kell, olyan lett a szerszám ismét mint a cövek.Gyorsan felmosta amit csinált és állt előttem tanácstalanul.
 
É: - Ülj a wc-re es szopjad a faszom kicsit.
 
Istenien csinálja, rászorít a tövére és, cuppogva cuclizza a hegyét és határozott rántásokkal veri.
A copfjába  markolok, felállítom a wc-ről és keményen a falhoz préselem .Fejét hátra feszitve parancsolom pucsításra miközben mellei a csempékhez símulnak.
Kerek kis popsiját vegig símítom, meg markolom és egy férfias picsást csattintok rá. Tetszik neki, szisszen és nyög egyszerre, rá húzok meg hármat - négyet hogy jó piros legyen. 2 közepső ujjamat  feldugom neki néha hogy előkészitsem a baszásra. Nem engedek a szorításból, inkább szét húzom a seggét hogy lássam a kis tini segglyukát .Nagyon kívánatos, meg is ujjazom a középsővel, szárazon és mélyen. Nyöszörög és liheg de nem állok le, tágitom a lyukakat.Mielött vissza megyünk Patrikhoz még alaposan elverem a seggét,kis terpeszbe rakom a lábait és a duzzadó,kemény faszommal durván megcsapkodom a kis pináját, fáj a faszom is a csapkodástól de nem érdekel, el engedem majd indulásra intem. 
 
É: -Vissza megyünk a nappaliba és levetkőztetsz.
 
L: - Most már tényleg megbaszhatnál. Igaz kicsit fáj most a nunim de bírni fogom ígérem.
 
É: - Gyerünk! De jó kis ribanc vagy.
.
 Markolom a seggét vissza séta közben.
Leírhatatlan ahogy a kipirosodott fenekét riszálja előttem, néhol még az ujjaim nyoma is látszik.
Patrik már a foteljében pöffeszkedik és fejhallgatóban játszik.
Leveszi amikor meglát minket és végig néz a csaján.
 
P: -Gyere mutasd már magad kis kurvám! Óh ,csak nem elpicsáztak? Ezt érdemlik az ilyen fasz imádó, baszós  kis cafkák. De a bránert azt kivánod még ugye?
 
L: - Igen. Baszhatnám van kicsim.
 
Perverz kommunikációjuk is felkorbácsolt, ezt a csajt non-stop baszni kellene a létező összes módon.
 
É: - Térdelj az asztalra, és told ki a kis feneked! 
 
Teszi a dolgát, brutál szexin pózol négykézlábon állva, íves vonalai feszülnek mint egy kifeszített íj.
Patrik megint elő veszi a virgácsát és huzigálni kezdi miközben minket bámul meredten. 
Le térdelek Lau mögé, a farkpofáit szélesre tárom és  alpári módon tele köpöm a pináját és a seggét.Kicsit fordítok a lányon hogy a hoki bajnok is lásson mindent.
Lábait szélesebbre nyitom,  a sunája megint nedvesedik, körbe símogatom a picsát és egyik farkpofáját félre húzva egy nagyobbat csapok a kéjnyilásra. Hangosan fel jajjdúl és kezd a combja lágyan remegni. Most óvatosan símítom meg , majd ismét rácsapok kettőt-hármat.
A piros,duzzadt kis puncihoz dörzsölöm a farkam, csiklóján körözök makkommal és lassan kisajkai közét is össze faszozom.Óvatos vagyok, véletlenül sem akarom hogy becsússzon neki a lyukba. Megpróbálja rá tólni magát de ezért a seggére csapok, csak hogy ne változzon a szép piros színe. teljesen hozzá préselem  ágyékom a fenekéhez. Úgy tűnik mint ha már kutyába basznám, pedig csak a vénuszdombjához nyomkodom kolbit. A bőre selymes, kb 5-6 napos gyanta után jár a kis sunija.Csípőm lassan húzom el tőle végig símítva eres fasszal az alfelét, egészen a segglyukáig.
 
É: - Álj fel és vetkőztess le!
 
Gyors mozdulattal pattan le a dohányzóasztalról, lehúzza a pólóm és közben végig símítja a felső testem.
A farkam már kint van a gatyából egy ideje, ott nem kell semmit ütyködnie.Lendületesen lehúzza a farmerem az alsómmal együtt egész a bokámig. Megint előttem térdel és néz felfelé kérdő tekintettel. Félre tolom a lábammal a ruháim , Lau azonnal bekapja a faszt 
Patrik megint közelebb jön és videózza Lau-t miközben kezeli a cerkám.
 
P: -Jó vagy kicsim. Isteni vagy a videón.
 
Kicsit rá segítek Lau fejére amire Patrik rá is harap.
 
P: Aaah!!! Ez az! Adjad neki! 
 
Pumpálom  a száját de most már ideje hogy megforgassam benne a  kardom .
Patrik kiélvezte a rendezői ambícióit és vissza ül a gép elé. 
 
É: - Térdelj az asztal elé és hajolj rá. Ügyes csajszi.           A segged szépen nézzen rám!
 
Bőségesen benyálazom a faszom és Laura mögé helyezkedem, egyik kezemmel ismét hajába markolok a másikkal megragadom a pélóm.
Nedvező pináján meghúzgálom, azt hiszi már keszülök betólni neki, kis naív. 
Szórítok a haján és egy határozott mozdulattal a seggébe rakom a makkom, amint becuppan neki már tolom is be a fél hosszomat. Egy pillanat alatt beszúrtam, fel nyög és rá szorít az asztal szélére.
 
L: - Áááh!!! Áúúú baby!!! Seggbe? ! 
 
É: - Cssss.. 
 
Most kicsit nyöszörög, hagyom kicsit  és nem mozgatom benne. Iszonyatosan szorítja a dákóm, arca ki van pirosodva és forró az egész teste. Még jobban hátra feszítem a fejét és halkan oda motyogom a füleihez hogy 
" Elég volt a finomkodásból."
 
Mire a mondat végi pont kiérződne, tövig bele nyomom.
Felsikít egy picit majd mély nyögésekbe vált a hangja, brutál izgató hallani. Koppanásig benne vagyok a seggébe. 
 
É: - Na most jön az a rész amikor szétbaszlak.
 
Neki is látok a dolgomnak és baszni kezdem,faszomat  jó nagy lökethosszal járatom benne, nem túl gyors tempóban de azért adom neki. 
Patrik elsül, látszik hogy meg van babonázva a látványtól. A parketta csupa ondó a számítógép elött, zsepivel törölgeti fel de közben azért nézi a mozit tovább.
Figyelmem újra Lauráé, pár percig változatlanul megy a seggbe kúrás de olyan édesen nyög hogy meg kell dolgozzam jobban. Rendesen baszni kezdem.Csattogossá válik az anál aktus, most már jön a hang rendesen a kis csitriből.Igazi hard fuck amit Patrik láthat, teljesen feloldódtam hiszen full élvezik és átélik + iszonyú jófejek. 
Ha tovább kefélem Lau picsáját akkor hamarossan durranni fogok.De a puncit meg kell faszolnom így inkább kihúzom. Szép tiszta a bot, ennek örülök. A kanapé mellett van egy doboz intim törlőkendő, így át törlöm mielött a hamvas kis fiatal pinába mártom.
 
É: Gyere kicsim, ülj bele. Nagyon jó kis segged van, lehet bele tölteni a faszt rendesen.
Ezért kedved szerint ülhetsz bele, úgy élvezkedsz rajta ahogy akarsz.Csüccs!
 
A kanapéra ülök, kényelmesen el helyezkedem.Lau a vállaimban kapaszkodva érkezik ölembe, a szerszám a hasát bökdösi miközben lucskos puncija a heriéimhez tapad. Fogdosom és símogatom a testét, melleit taperolva kúsznak át kezeim  fenekére, markolászva emelem meg az alfelét.Ügyesen helyezkedik az ágaskodó fasz fölé.
Meg markolja a tövénél és oda illeszti a pina nyíláshoz majd lassan rá ereszkedik. Szája nyögésekre nyílik ahogy centiről-centire veszi be a pélót.
Szoros a lyuk és brutál nedves, egyre intenzívebben nyögdécsel ahogy egyre több és több megy be neki a faszból.Tarkóját fogom és bíztatóan utasítom.
 
É: - Ülj bele rendesen, tövig!  
L: - Úúh..igyekszem baby, oh de kemény a faszod.
É: - Gyerünk kezdj el meglovagoklni mert elpicsázlak!
 
Még mindig a faszom felén élvezkedik, nagyon élvezem de egy erős nyomással a csipőjénél fogva bele nyomom a kis tinit a karóba. Orbitális hangokat ad, úgy nyögi a faszt hogy az már akusztikus művészet.
Nézem a kecses, vékony testét ahogy mozognak az izmai és ringatózik a csípője az ölemben .
Seggét jól széthúzva mutatom meg Patriknak hogy a cuppog a fasz a nője kis pinájában.
Meg is csapkodom a domborulatokat, egyre hevesebben lovagól, érzem ahogy a zacskómon folyik le a nedve jó bőségesen.Kezd görcsösen mozogni, hangja mélyűl és zihál. Meg fogom a torkánál , kicsit rászrítok .
5 perc alatt elfolyt a pinusa ahogy kemény vágtával verte bele magát a lécbe. Fel nyögve feszül meg az egész teste, fejem hátra hajtva élvezkedek, durván morzsolgatva a mellbimbóit. 
Elélvezett a kis ribanc.Nincs idő arra hogy ernyedten ücsörögjön a faszon, kutya pózba rakom és ismét brutál döngetésbe vágom.Popsi nyílása még tátong a seggbe dugástól.Picit szethúzva fenekét nézegetem munkám gyümölcsét. Haját húzom és picsázom miközben kőkeményen verem bele dorongot. De pár döfés után megint remeg a teste és megint kitőr belőle egy újabb orgazmus.
 
É: - Minden pózban elélvezel?  Ennyire szereted a faszt? Mi?
 
  ...és közben hátra feszítem a fejét, folytatva a mély lökéseket.
 
L: - Istenem de jó, ki vagyok már teljesen de basszál még ha bírod. Tartom a tempót.
 
É: - Vigyél be a szobatokba , megkúrlak az ágyatokban is.
 
Elindulunk és közben oda szól patriknak.
 
L: - Szerelmem, be megyünk kicsit a szobába.
 
P: Oké szivem, itt leszek. Ajtót hagyd nyitva hogy azért halljak is valamit 
 
A szobában egy nagy francia ágy, vastag matraccal és bordó ágyneműkkel és hófehér lepedővel.
Lau kapcsol egy kis hangulatfényt és gyújt egy füstölőt, húzgálom a faszom miközben készíti elő a szobát. 
 
É: -Feküdj hanyatt és tedd szétt nekem a kis lábaidat rendesen . 
 
Kiterül az ágyon és olyan spárgásan tárja szélesre combjait hogy látom a tágra baszott puncija mélyét is.
A fejéhez térdelek és megdugom a száját, miközben 2 ujjamat vadúl  feldugom neki a szaftosba. brutálisan megujjazom és rá is vetem magam.
Bevágom a lompost ahogy illik, tövig és keményen.
Nem kímélem ahogy eddig se tettem, karjait körém fonva szorít a testéhez, mélyről feltörő nyögések közepette élvez el már megint.
 
É: -Meddig kell téged baszni hogy kiélvezd magad?
L: - Nem tudom... Még nem volt ennyi orgazmusom.
É: - Most már elég lesz.Én jövök. Seggbe élvezlek.
 
Hasra fordítom és análba teszem a faszt. Csattogva verem neki erősen a matracba préselve a testét, fejét pedig a párnába nyomva. Közeledek, egyre intenzívebben baszom és Lau csak szuszog mert levegőt már alig kap. Lüktetve ,tövig a seggébe végre tele lövöm gecivel.Eszméletlen sikos lett a spermától, alig lankad a faszom, már nem szorít annyira mint az elején.A nyakába csókolok és ecsetelgetem hogy milyen finom kis kurva. 
Tetszik neki. Örül a gecimnek és ernyedten fekszik a hasán.Kihúzom belőle az elsült kéjlécet és a fenekére csapok egy isteneset. Nem csak segge vörös, már a farkincám is , kicsit zsibog de kit érdekel.
 
L: Szeretnélek lefürdetni ha megengeded!
É: Nem félsz hogy fel áll a faszom közbe?
L: - Nagyon remélem hogy úgy lesz.
 
Oda sétál Patrik elé, körbe forog neki majd hanyatt a  padólra fekszik szét tett lábakkal . 
 
L: - Nézd mit tett velem kicsim!
P: - Látom szerelmem. Szegény kis csajszim, jól szét lettél baszva.
L: - úh nagyon nagyon nagyon ( mondja nevetve)
Patrik még mindig a faszát rángatja...
P: - Gyere kicsim, az arcodra verem! 
 
Lau elé térdel és Patrik egy kis adag, jó sűrű spermát spriccel majd szét kenegeti a makkjával.
A csajszi szopizással fejezi be és tisztogatja pája faszát.
 
L: - szerelmem, elmegyek Mátéval fürdeni 
P: - Oké menjetek csak, én itt leszek.
 
Kézen fog a kis csaj és a tusolóba kísér, testén itt-ott a kezeim szorításának nyoma, feneke pirosan ringadozik előttem és a haja is csupa kócos már. Arca pozsgás, szemei tükrösek és kicsit véresek ami részben  a tekert ciginek köszönhető. Szemfestéke kicsit el van könnyezve és Patrik szétkent gecije már kezd a bőrére száradni. Sok nőt, tinit és asszony basztam meg az évek alatt de ez valami extra jó volt, köszönhető Lau és Patrik ilyen szintű perverziójának.A középpontba helyeztek és mint valami kis király úgy ki voltam szolgálva.
A tusolóba érve Laura kellemes hőmérsékletű vizet enged, tenyerébe nyom egy adag tusfürdőt és a nyakamtól indulva alaposan végig keni a felsőtestem.
Lassacskán gugól lefele, szembe néz a már lankadt faszomra. Lágyan megemeli hogy hozzá ferjen a tökeimhez amit nagy óvatossággal keneget. Lehámozza  a bőrt a makkról és ott is alapos mosást végez.
Finom kezei között már tudom hogy mindjárt bekeményedek megint, még ha nem is annyira mint eddig.A vádlimat  és a lábfejemet sikálja, közben símogatom a fejét és az apró ciciket.
Kiemeli a tartójából a zuhany fejet és lemossa a fülledt szex nyomát a bőrömről, ezt is élvezem nagyon.
 
É: -Fürödj le te is , én addig nézlek.
 
Kicsit kezembe vettem a faszom és segítettem a keményedést egy kis húzgálással miközben a punciját mossa.Végzett. A botom pont annyira lett kemény hogy meg tudjam még baszni búcsúzásúl.
Amikor a teste már tiszta és hab mentes, oda préselem a csempéhez. Hajába markolok, már tudja mi következik. Kitolja a kis formást, lábait szűk terpeszbe rakja. 
 
É: - Akkor mehet a búcsú baszás kicsim.
L: - Igen. Bassz meg újra!
É: - Húzd szétt a segged! 
 
Ahogy szét nyílnak a kis punci ajkak, farkam hegyét a lyukhoz illesztem, ahogy nyomom bele a hancúrlécet úgy kezd lábujjhelyre állni. Hajánál fogva még én is húzom felfele. Ahogy hágom,  picsázom is a vizes popóját, jobban nyög és sikongat mint eddig.Tetszik neki az állva kefélés. Törékeny 18 éves csajszi és imádja ha keményen meg van baszva. Vagy is , most már imádni fogja hisz ez neki az első. 
Lassú, mély lökésekkel verem alá a faszom most már, halkan csattan is amikor koppra be tolom.Mélyen nyög minden lökésnél.Már ki van merülve a sok szorongatástól, de emlékezetbe égős látvány.
 
É: - Ha tudsz még élvezni akkor igyekezz mert én hamarosan megtöltelek. 
L: Tudok még. ( Lihegi nyöszörögve)
 
Oda tempózok és nagyon durván döföm, csípőjébe markolok és elemelem lábait a padlóról. Felső teste csúszkál fel-le a vizes csempén, ahogy hátulról adom neki az igét.Vékony testét könnyedén mozgatom, lépek egyet előre megemelt alfelével együtt, így teljes teljesen felnyomom a falra. A füle melett nyögdécselek és bele suttogok. 
É: - Élvezz el te kis kurva! Gyerünk! Élvezz!!! De jó baszható vagy, mindjárt elsüt a pinád! 
Az utolsó 10 lökést meghúztam kicsit és a spricelő faszommal élvezett el,  jó hangosan hogy a szomszéd is biztos hallja. Ismét zihálva és levegőt kapkodva kezd ernyedni. Vissza engedem a padólra, remegő lábakkal áll elöttem mint aki mindjárt össze esik. Megelőzöm inkább és térdre nyomom a vállánál fogva. 
 
É: Szopd le a nedvedet!
 
Neki lát tisztogatni és csak szavamra hagyja abba. A lábam mellett ül, egyik karja lábam köré fonva, másikkal a hasam símogatja.A víz magasról esik rá a zuhanyból, csókolgatja a combom és a lankadt farkam. Hajába símítok és dícserém.
 
É: Nagyon jó vagy. Imádtam ezt a szexet. 
L: Oda adnám magam többször is. Patrik nem szól érte. Sőt. Egy ilyen cimborát szeretne már egy ideje, akit szexkapcsolattal ismerünk meg. 
 
É: -Részemről nincs akadálya. De azt azért tudjad hogy nem birok ám mindig ilyen állat módon kúrni, meg az befigyel hogy 5 perc alatt eldurranok. 
L: - 5 perc pont elég nekem is hogy  élvezzek egyet, főleg ha izgi a szitu. Akkor végem.
 
Kis eszmecsere után vissza mentünk Patrikhoz. Mindenki ki lett ürítve, kivéve Laurát mert ő meg lett töltve, szerencsére többször is. Felöltöztünk és irány a terasz egy megbeszélős, búcsú pia-cigi kombóra.
 
P: Apám! Életünk első, élőben játszódó pornófilmjéhez segítettél hozzá minket. Köszi!
Nekem nagyon be jött de remélem neked is , legalább annyira hogy néha amikor időd engedi ütközünk párszor. 
Ugye szerelmem?
 
L: - A tus alatt már említettem Máténak  hogy én adom magam ha szeretné. 
É: Részemről is oké minden, köszi a bizalmatokat és ezt pazar vendéglátást. Örülök hogy ilyen hatással vagyunk egymásra. Remek páros vagytok, remélem  egyszer  meghívtok egy szendvicsre is. 
 

Tovább

Szextörténet - Medenecemaszti

Az egész történet tavaly nyáron kezdődött, amikor a szüleim vettek egy medencét. Nagyon meleg volt az idő és miután összeraktuk a medencét feltöltöttük vízzel. A víz akkor még nagyon hideg volt nem is lehetett benne fürödni. Délután a szüleink elmentek egy barátjukhoz és tudtam, hogy csak este jönnek meg, ezért elhatároztam, hogy ebéd után füdrök a medencében, legyen akármilyen hideg is a víz. Megebédeltünk, szülők leléptek. A hugomról azt kell tudni, hogy még nem volt komoly barátja, pedig jól nézett ki, de ő mindíg tanult és nem járkált el sehova. Jópárszor megnéztem amikor még kissebbek voltunk, mivel mindíg együtt fürödtünk, de az már régen volt. Azóta igazi nő lett belőle, 18 éves, szőkés hosszú haja van és elég jó teste. Persze párszor fantáziáltam róla és sokszor meglestem, amikor zuhanyzott, de soha nem mertem volna semmi többet.Szóval azt mondta, hogy lefekszik mert fáradt egy kicsit. Gondoltam nem is baj, legalább nudizok egy kicsit az udvaron. Már korábban is voltam nudista strandon, de otthon mindíg fürdőruhába napoztam, pedig a mesztelenség nem volt probléma a családunkban. Kimentem az udvarunkra, amit minden oldalról kőkerítés határol és levetkőztem. Nagyon jó, felszabadító érzés volt, hogy végre otthon is nudizhatok egy kicsit. Az egyik napágyra háton kifeküdtem és bekentem magamat naptejjel. Egy kicsit sütkéreztem, amikor egyszer úgy éreztem, mintha figyelne valaki. Körülnéztem, de sehol senki. Egyszer csak odanéztem a konyha ablakunkra, ami az udvar felé nézett. Mivel szugyogháló és csipkefüggöny volt rajta, nem lehetett belátni, de azt láttam, hogy valami mozgás van mögötte. Tudtam, hogy a hugum az. Először azt gondoltam, csak bement inni valamit és csak úgy kinézett, de később láttam, hogy még mindíg ott van az ablak mögött. Amikor arra fordítottam a fejem, mindíg ellépett onnan. Hirtelen az agyamba villant, hogy Évike engem kukkol. Ez izgalommal töltött el és kis idő múlva éreztem, hogy kezd merevedésem lenni. Gyorsan felpattanam és irány a jó hideg víz. Bementem a medencébe, a víz tényleg hideg volt és pont a farkamig ért. Nagynehezen lemártóztam és a szemem sarkából figyeltem az ablakot. Persze még mindíg ott volt az én kis kiváncsi hugom. Már egész jól lenyugodtam, amikor a terasz felöl:
- Szia, kijöttem, mert nem tudtam aludni. Inkább én is napozok és kipróbálom a medencét! Évike volt egy sexi bikiniben, amit még nem is láttam rajta.
- Jó gyere.
A másik napágyhoz ment és leterítette a törölközőjét.
- Bekened a hátamat?
- Persze, csak légyszi dobd ide a fürdőnacimat, ott van a napágyamon.
- Nincs rajtad gatyó? - Úgy kérdezte, mintha meglepődött volna.
- Nincs, mert úgy volt, hogy egyedül leszek és gondoltam minek!
- Engem nem zavar, ha gondolod maradhatsz így.
Látszott rajta, hogy eszébe sincs odaadni a fürdőruhámat, mert le is feküdt hasra és várta, hogy kimásszak a medencéből. Persze arra fordította a fejét és mosolyogva nézett rám. Gondoltam nem problémázok tovább felálltam és kimásztam a medencéből. A hideg víz megtette a hatását, mert a hugi felnevetett:
- Bocs, de ennyire hideg a víz?
És láttem, hogy a farkamra bámul, ami tényleg eléggé összeugrott.
- Jaj de jó vicc!
Próbáltam eltakarni magam, mert ez ciki volt egy kicsit.
Aztán arra gondoltam, hogy ha a hugi ilyen jól szórakozik én is beszólok:
- Majd kiváncsi leszek neked mennyire ugrik össze a cicigomb, bár így fürdőruhába könnyű magyarázni!
- Na jól van nem akartam bunkó lenni. Bekened a hátam azért?
- Persze.
Mellé álltam és elkezdtem bekenni a hátát, de a bikini felső pántja útban volt.
- Ezt ne kössem ki?
- Ha téged sem zavar felőlem le is veheted.
Azzal hátranyúlt és már ki is kötötte a felsőt és egy mozdulattal lerántotta magáról.
- Na így már jobb.
Haladam szépen lefelé, amikor elértem a bugyihoz. Ez az a tipus volt, ami kétoldalt volt megkötve és hátul alig takart valamit. Végeztem a hátával, a derekával és a combját kezdtem el bekenni. Ekkor már megint éreztem, hogy valami megmozdul odalent, de még visszafogtam magam, elvégre a hugom.
- A popimat se hagyd ki!
- Jó de, nem akarom összekenni a fürdőruhádat.
- De akkor össze-vissza fogok barnulni. Figyi, inkább ezt is leveszem, úgyse lát senki, te meg már úgyis láttál régebben. Persze csak ha nem zavar téged.
Én erre már nem is tudtam mit mondani, csak valami olyasmit hogy Jó. Azzal kikötötte a masnikat a fürdőruhán és azt is ledobta. Ekkor ott álltam a gyönyörű feneke felett és csak bámultam. Bár a combjait összezárta, én már láttam egy kicsit a punciából. Azt hittem elájulok és csak bámultam.
- Na akkor bekensz végre rendesen?
- Persze bocs, csak olyan jól nézel ki így!
- Na csak semmi kukkolás!
- Miért neked lehet? Láttam, hogy figyelsz a konyha ablakból.
- Miért zavart?
- Nem, csak meglepett.
- Miért? Szerintem te is jól nézel ki és régen is megnéztük egymást amikor együtt fürödtünk, most miért ne lehetne!
- Ja, de akkor egy kicsit még kissebbek voltunk és nem voltál ilyen jó nő.
- Aranyos vagy.
Közbe a fenekére és a combjaira nagy odafigyelést fordítva végeztem a "bőrvédelemmel". Persze a farkam már félig felállt, úgyhogy húztam a medencébe.
- Hova mész?
- Egy kicsit lehűtöm magam, mert nagyon melegem van.
Bementem a medencébe és megint megmártóztam a hideg vízbe. Közbe azon gondolkodtam, hogy milyen jó csaj lett a kis hugiból. Lenyugodtam és már fáztam is, úgyhogy kimásztam.
Persze Évike megint engem bámult és mosolygott.
- Nehogy megszólalj!! Ez csak a hidegvíz miatt van!
- Én nem szóltam, csak néztelek, mint régen.
Gyorsan hasra feküdtem és kényelmesen elhelyezkedtem.
Egymás felé fordultunk és csak bámultunk és nevettünk. Ahogy Évike hason feküdt a mellei kidudorodtak oldalt, amit a nyapágyról lelógó karjai nem takartak. Persze észrevette, hogy azt nézem, meg a szép kerek fenekét.
- Na jól van látom te is jobban szeretnél megnézni. Bekenlek most én.
Azzal felugrott az ányról és kétszer körbepörbült, mint aki egy ruhában nézegeti magát a tükör előtt. Persze nekem csinálta a műsort, amit én nagyon is élveztem. A puncia szépen borotvált, csak középen volt egy kis háromszög. A mellei felfelé hegyesedtek, nem voltak túl nagyok, de rettentő formásak. Azt se tudtam, hogy feküdjek hason, mert kényelmetlen lett a pozició.
-Kiesik a szemed!
Lépett mellém ezért már nem láttam, csak éreztem, hogy elkezdi bemaszírozni a vállamba a naptejet. Fantasztikusan erotikus érzés volt, ha nem agaskodott volna a farkam annyira, teljesen ellazultam volna. Egyre haladt lefelé, elért a fenekemhez és a combomhoz. Én már nem tudtam feküdni rendesen, ezért egy kicsit megemeltem a csípőmet. Persze tudtam, hogy így teljes rálátást biztosítok a heréimre, de nem volt mit tenni, meg már nem is érdekelt.
- Mit mocorogsz? Maradj már nyugiba!
- Könnyű azt mondani.
- Mi az nem jól csinálom?
- De nagyonis, csak nem nagyon tudok hason maradni. Ideadnád a törölközőt?
- Miért kell az?
- Mert kell. Nem akarom, hogy így láss!
- Miért nem? Nevetett fel. Már az előbb láttam, hogy egészen kicsi volt, most legalább láthatom szép nagynak is. Na kérlek, engem nem zavar.
- De engem igen!
- És ha azt mondom, hogy én is felizgultam? Ekkor ellépett mellőlem és úgy állt, hogy lássam. Szembe állt velem és a mellbimbóira mutatott, amik teljesen bekeményedtek.
- Nekem is nagyon izgató volt, amikor a fenekemet meg a combomat maszíroztad, csak rajtam ugye nem látszik annyira. Szerintem ez tök természetes. Kérlek, látni akarom, tudod mint régen. Könyörgően pillantott rám, majd hozzá tette:
- Ígérem jó leszek!
Ez csak olaj volt a tűzre, de már annyira kényelmetlenül voltam, hogy nem érdekelt. Felültem, a kezemmel eltakartam az ágaskodó farkamat.
- Na ne szégyelősködj már, muti.
Azzal megfogta a kezemet és elrántotta. Ott "álltam" ülve és már nem is éreztem szégyent inkább még jobban felizgultam.
- Hú ez, ez, nagyon szép és nagyon nagy.
- Azt ne mond, hogy a volt pasidnak nem láttad soha.
- De láttam, de mindíg csak sötötbe és az övé nem volt ekkora. Most ez meddig fog így meredni?
- Majd megpróbálok lenyugodni, vagy inkább mártózok egyet. De, ha már itt tartunk azt tudod, hogy nagyon tetszik a punci fazonod?
- Tényleg? Szerintem is jó. Most csináltam, amikor néztelek az ablakból, mert már gondoltam, hogy én is levetkőzök majd. Már akkor tök izgi volt, hogy leselkedek utánad. Ugye nem haragszol?
- Nem. Akkor most már elmondom, hogy én is sokszor meglestelek zuhanyzás közbe. Gondolom te sem haragszol.
- Persze, hogy nem, szerinted én nem leselkedtem amikor te zuhanyoztál?
- Na ez szép! Innentől akár nyitott ajtónál is zuhanyozhatunk.
Aztán eszembe jutott, hogy én sokszor a hugi kukkolása után zuhanyoztam és bizony jónéhányszor azzal kezdtem, hogy kivertem a farkamat. Álmomba sem gondoltam, hogy ő leselkedik utánam. Ő persze soha nem masztizott a fürdőbe.
- Hé akkor te láttál már engem így, sőtt. . .
- Bevallom igen. Láttam mindent, amit csináltál.
- Ez ciki. Te viszont soha nem csináltad a fürdőbe, amikor én néztelek. Vagy nem is szoktál magadhoz nyúlni?
- Dehogynem, már kb. 12 éves korom óta. Szerinted? Megvártam amíg te elkezdted és akkor csináltam.
- Hű-ha ez nagyon ciki. Én még soha nem láttalak, de te már többször is végignézted amit csinálok. Ez így nem oké!
- Akkor most mi legyen ? Nézett rám kérdően, de már láttam, hogy tudja, hogy mit fogok mondani.
- Tudod mit akarok, én is akarom látni ahogy csinálod.
- Ok, de én is nézni akarlak közbe téged.
A két napágyat közelebb húztuk egymáshoz és egymással szembe leültünk. Én elkezdtem maszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciát. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta. Én már erőssen vertem a farkam és éreztem, hogy nem bírom már sokáig. A látvány és előtte ez az őszinte kitárulkozós beszélgetés úgy felizgatott, hogy robbantam. Megrázkódtam és kispricceltem a spermámat. Egy kicsi a hugi lábára is ment. Ő a látványtól még vadabbul ujjazta magát és egyszer csak felsikoltott:
- MOST!!! Hatalmasat élvezett, szinte dobálta magát a napágyon és végig a farkamat nézte, ami csak nem akart lekókadni.
- Hú ez nagyon izgi volt így!
- Ja nekem is, de látom te még bírod!
- Hát nem minden nap van ilyen látványos műsorba részem!
- Megfoghatom?
- Hát egy kicsit ragadok, de ha akarod igen. Persze akkor én is megfogom a puncidat.
- Ok. Ide ülök melléd!
Azzal mellém ült és az egyik lábát rátette a combomra úgy terpesztett be megint. Amikor megmarkolta a félkemény farkamat, az egybő kökemény lett. Én a hüvelyébe dugtam az ujjamat és maszírozni kezdtem. Ő erre egyre vadabbul verte a farkam és megint dobálta a csípőjét. Annyira nedves volt, hogy olyannal addig még nem találkoztam. Tocsogott és csodálatos illat volt. Persze most sem bírtam sokáig, meg éreztem, hogy ő is élvezni fog egy hatalmasat, ezért elengdtem magam és megint elélveztem. Az összes a cumbjára ment. Ekkor ő is megfeszült és éreztem a punciába a lüktetést.
Mindketten remegő lábakkal mentünk a zuhanyzóba és együtt lezuhanyoztunk. Szépen lemostuk egymást, majd visszamentünk az udvarra és árnyékba vonultunk. Megbeszéltük, hogy ezt meg kell ismételni, de apuék előtt óvatosnak kell lennünk.

Azóta is mindíg nyitott ajtónál zuhanyozunk és sokszor bent vagyunk amikor a másik fürdik, persze mindíg valamilyen buta indokkal. Sokszor csináltuk még egymásnak, de ez egy másik történet

forrás: https://szex-tortenetek.com

Ha tetszik a történet, még majd leírok egy két kalandot.

Duplán baszott feleség

Ribanc feleség hazamegy miután megbaszták a kondi teremben, és teli gecizték a pináját. Mikor ezt a férje megtudja, felizgul rá, és megbassza ő is a teleélvezett pináját, és élvezi is. Igazi amatőr pornófilm.

https://szexmagazin.szexkep.xyz/kover-feleseg-meglepetest-visz-haza/

 

 

A barátom is felajánja a feleségét

Már régóta szándékozom,hogy együtt menjünk le nyaralni egy tómellé a barátommal és a két asszonnyal Végül belementek az asszonyok és elmentünk három hétre egy kis szabad kefélésre. Mi megbeszéltük magunk között,hogy ha lehet cserélünk is. Már a kocsiban is ismerkedtünk egymás feleségével,mert felváltva ültettük őket amit eleinte nem voltak hajlandóak elfogadni, de aztán belementek,hogy csak ti meg ne bánjátok jelszóval.Persze mire leértünk már se bugyi se melltartó nem volt egyikünkön sem és az egyik parkolóba mindegyikünk megbaszta a másik feleségét.

Mikor leértünk mindenki a saját feleségével elvonult a szobájába ahol megint keféltünk és kikérdeztük az asszonyokat a parkírozói kefélésekről. mindkét asszonynak az volt a véleménye,hogy jó dolog a csere, de nem ártana néha másokkal is kefélni. Mondtuk lehet róla szó, de velük csak kotonnal keféltek,mert nem akarunk semmit sem összeszedni tőletek. Még aznap elmentünk moziba ,majd egy bárba ahol mindkét nőt lefektették vagy hárman és nehezen álltak rá a kotonnal való kefélésre. Mikor visszajöttek az asszonyok elmondták,hogy kaptak ajánlatot,hogy legyünk a kurváik és menjünk el velük, de rájöttünk,hogy útszéli kurvát akarnak belőlünk csinálni.

Persze ebbe nem mentünk bele mert más dolog az ha ti egymás között csereberéltek bennünket , de nem vagyunk kurvák. ettől kezdve amíg meg nem ismerkedtünk két másik házaspárral akik biszexek voltak. néha cseréltünk csak asszonyt,pedig eszméletlenül nagyot szeretkeztünk ha cseréltünk. Most már egy szobába aludtunk mind a négyen és alig fejeztük be a kefélést a nejünkkel már megkívántuk a másik nejét is. Lassan hozzászoktattuk a lányokat a cumizáshoz is és a seggbe kefélésekbe is és volt,hogy mindkét lyukba keféltük őket. Mikor a biszexek is oda költöztek sokszor a szájuk is tele volt fasszal ami mi is élveztük,különösen ahogy markolászták a melleiket.

A biszexek feleségeiknek alig volt mellük,míg a miénknek szép nagy kerek barna udvaros melleik voltak amit élvezet volt markolászni és harapdálni. Eleinte még a strandon is bikinibe voltak a lányok és az asszonyok, de később már volt egy olyan rész ahol a nőkön sem volt semmi és mi is odamentünk és kényszerítettük az asszonyainkat hogy ők is levetkőzzenek meztelenre. Persze ennek az lett a vége,hogy lassan az egész társaság összejött és mindenki a más feleségeit kefélte mindhárom lyukba is.lassan a feleségeinket az elmondásuk alapján két hét után legalább kétszázan baszták meg és mindig koton nélkül.

így aztán mindkét asszonyról lemondtunk,mert maguk is néha kimentek az országútra baszni pénzért.Közben a telepre jött két német fotós és három angol fotós is akik rávették a fiatal lányokat és asszonyokat,hogy vetkőzzenek le és mutassák meg a melleiket és keféljenek velük pénzért. Mondtuk mi is a két asszonyunknak,hogy ez egy jó dolog és ha nekik lennék mi is belemennénk ezekbe a dolgokba. Ők kaptak rajta és amikor az egyik este hazajöttek mindegyik odaadott négyszáz eurót azzal,hogy kb ennyit költöttetek ránk mióta itt vagyunk és elválnak tőlünk,mert sokkal jobban fizetik ha kurvák leszünk.

Mi ketten maradtunk és elmentünk egy másik városba ahol én ismerős voltam,majd felszedtünk két csodálatos fiatal leányzót és azzal töltöttünk még két hetet, Majd megkérdeztük tőlük hajlandóak e elköltözni velünk abba a helyiségbe ahol mi lakunk és ha elváltunk feleségül jönni hozzánk. Megmondták abban az esetbe,ha nem kell a barátoddal is lefeküdnöm,mert mi nem szeretjük a cserét. belementünk és mikor lejárt a szabadságunk elvittük magunkkal. Azóta velük élünk és gyerekeink is vannak.

süti beállítások módosítása