Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog csak felnőtteknek!

Szopóálarc - Szex történetek

Szopóálarc - Szex történetek

A barátom pénzt fizet a nejemért

2023. február 11. - erotikustortenet

Mikor összeházasodtunk sokszor előfordult,hogy kifogytunk a pénzből, de ilyenkor mindig sz asszonyom húzott ki a bajból. Ismerte már majdnem az összes barátomat és szólt,hogy melyiket hívjam fel,majd átvette a kagylót és kefélést beszélt meg.

Közben szólt,hogy neked is részed lesz benne és ha megcsinálod háromszoros pénzt ad azért,hogy megkefél.megjött a barátom és leültünk beszélgetni. Mindig ezzel kezdtük ,majd megsimogatta a feleségem combjait és lassan felhúzta a szoknyáját és az átlátszó bugyiba dugta a kezét,majd megbányászta a pináját. Mindig örültem annak,ha a vonaton is mások gyönyörködtek a feleségem pinájába és ekkor a srác felemelte a feleségem fejét és szájon csókolta nyelvesen. Szinte kihúzta a nyelvét sőt az egyik alkalommal annyira kihúzta,hogy alig bírta visszahúzni.

Lassan leszedte róla a blúzát,majd a melleit kihámozta a melltartóból és elkezdte harapdálni, szívni és bekapni a melleit. sokszor már azt hittem leharapja mert a fogának a nyomai is rajta maradtak. Majd levette a szoknyáját és a bugyiját. Közben a pináját simogatta bányászta, majd elkezdte a nyelvével izgatni és bedugta az egyik,majd a másik úját. Lassan befért mind a négy úja és utánadugta az ötödiket is. A nejem pinája a sok kenőcs miatt könnyen tágult és így be tudta dugni a csuklóját sőt az öklét is eleinte függőlegesen majd később laposan is.

Persze megpróbálta beletenni a másik kezét is, de az szerencsére még nem sikerült. Majd levetkőzött és a farkára ültette a feleségemet és elkezdte baszni.A farka az a fejénél is csupasz volt ezt nagyon szerette szopogatni a feleségem és a makktól levele a tövénél több mint nyolc centi vastag volt.Ha belenyomta a harminc centis faszát a feleségembe szinte csak vinnyogni tudott annyira fájt neki. Az egyik alkalommal amikor két napra odaadtam,neki hogy előttem bassza meg akkor utána egy pár napig nem ment dolgozni,mert a pinája nem zárult be annyira szétbaszta.Mondta is soha többé nem engedi,hogy ez a srác megdugja és mégis most pont ezt a srácot akarta,hogy felhívjam,mert azt akarta,hogy becsületesen kefélje meg valaki.

Mikor elkezdett volna élvezni szólt,hogy nyalogassam a pináját,hogy ne fájjon,ha a srác kihúzza a faszát belőle, de a végén kiderült ez csak duma volt,mert azt beszélte a komával,hogy amikor kihúzza a faszát a nagy pinájából az én számba akarta üríteni a gecijét.

Ez meg is történt és én majdnem megfulladtam mert olyan sokat nyomott a számba,hogy nyelni sem tudtam miatta. Persze ezek ketten nagyot nevettek és élvezték,hogy fulladozok a gecitől.Végül a srác mivel nem volt rajtam ruha sem és a seggem is ki volt szíva az asszonyom által elkezdte volna megbaszni a seggemet, de ez nem sikerült nekik, de a nejemet lefektettem és segítettem a barátomnak és ő seggbe baszta elvette a seggének a szüzességét.

A sok gecit is elkezdte pumpálni,majd teleengedte a seggét és odahajolva kinyalta a seggéből a gecit a számra meg ráült a feleségem és az ami oda ment bele az az én számba csorgott. Mikor elment a srác még mindig röhögött rajtam a feleségem, ezért kimentem az erkélyre és felhívtam három ismeretlen srácot kefélni és megkeféltettem velük a feleségemet.

Mikor teleengedték gecivel a pináját a seggét és a száját megköszöntem majd azok adtak 3 db 10 ezrest és elmentek. A nejem teljesen ki volt bukva,hogy fizetős kurvát csináltam belőle. ettől kezdve ezek hárman futtatták az asszonyomat és ő tartott el bennünket,míg a végén elment egy olasz hapsival és soha nem láttam többé.

A bejegyzés trackback címe:

https://szopoalarc.blog.hu/api/trackback/id/tr8218046698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása