Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog csak felnőtteknek!

Szopóálarc - Szex történetek

Szopóálarc - Szex történetek

Szextörténet - Medenecemaszti

2020. május 27. - erotikustortenet

Az egész történet tavaly nyáron kezdődött, amikor a szüleim vettek egy medencét. Nagyon meleg volt az idő és miután összeraktuk a medencét feltöltöttük vízzel. A víz akkor még nagyon hideg volt nem is lehetett benne fürödni. Délután a szüleink elmentek egy barátjukhoz és tudtam, hogy csak este jönnek meg, ezért elhatároztam, hogy ebéd után füdrök a medencében, legyen akármilyen hideg is a víz. Megebédeltünk, szülők leléptek. A hugomról azt kell tudni, hogy még nem volt komoly barátja, pedig jól nézett ki, de ő mindíg tanult és nem járkált el sehova. Jópárszor megnéztem amikor még kissebbek voltunk, mivel mindíg együtt fürödtünk, de az már régen volt. Azóta igazi nő lett belőle, 18 éves, szőkés hosszú haja van és elég jó teste. Persze párszor fantáziáltam róla és sokszor meglestem, amikor zuhanyzott, de soha nem mertem volna semmi többet.Szóval azt mondta, hogy lefekszik mert fáradt egy kicsit. Gondoltam nem is baj, legalább nudizok egy kicsit az udvaron. Már korábban is voltam nudista strandon, de otthon mindíg fürdőruhába napoztam, pedig a mesztelenség nem volt probléma a családunkban. Kimentem az udvarunkra, amit minden oldalról kőkerítés határol és levetkőztem. Nagyon jó, felszabadító érzés volt, hogy végre otthon is nudizhatok egy kicsit. Az egyik napágyra háton kifeküdtem és bekentem magamat naptejjel. Egy kicsit sütkéreztem, amikor egyszer úgy éreztem, mintha figyelne valaki. Körülnéztem, de sehol senki. Egyszer csak odanéztem a konyha ablakunkra, ami az udvar felé nézett. Mivel szugyogháló és csipkefüggöny volt rajta, nem lehetett belátni, de azt láttam, hogy valami mozgás van mögötte. Tudtam, hogy a hugum az. Először azt gondoltam, csak bement inni valamit és csak úgy kinézett, de később láttam, hogy még mindíg ott van az ablak mögött. Amikor arra fordítottam a fejem, mindíg ellépett onnan. Hirtelen az agyamba villant, hogy Évike engem kukkol. Ez izgalommal töltött el és kis idő múlva éreztem, hogy kezd merevedésem lenni. Gyorsan felpattanam és irány a jó hideg víz. Bementem a medencébe, a víz tényleg hideg volt és pont a farkamig ért. Nagynehezen lemártóztam és a szemem sarkából figyeltem az ablakot. Persze még mindíg ott volt az én kis kiváncsi hugom. Már egész jól lenyugodtam, amikor a terasz felöl:
- Szia, kijöttem, mert nem tudtam aludni. Inkább én is napozok és kipróbálom a medencét! Évike volt egy sexi bikiniben, amit még nem is láttam rajta.
- Jó gyere.
A másik napágyhoz ment és leterítette a törölközőjét.
- Bekened a hátamat?
- Persze, csak légyszi dobd ide a fürdőnacimat, ott van a napágyamon.
- Nincs rajtad gatyó? - Úgy kérdezte, mintha meglepődött volna.
- Nincs, mert úgy volt, hogy egyedül leszek és gondoltam minek!
- Engem nem zavar, ha gondolod maradhatsz így.
Látszott rajta, hogy eszébe sincs odaadni a fürdőruhámat, mert le is feküdt hasra és várta, hogy kimásszak a medencéből. Persze arra fordította a fejét és mosolyogva nézett rám. Gondoltam nem problémázok tovább felálltam és kimásztam a medencéből. A hideg víz megtette a hatását, mert a hugi felnevetett:
- Bocs, de ennyire hideg a víz?
És láttem, hogy a farkamra bámul, ami tényleg eléggé összeugrott.
- Jaj de jó vicc!
Próbáltam eltakarni magam, mert ez ciki volt egy kicsit.
Aztán arra gondoltam, hogy ha a hugi ilyen jól szórakozik én is beszólok:
- Majd kiváncsi leszek neked mennyire ugrik össze a cicigomb, bár így fürdőruhába könnyű magyarázni!
- Na jól van nem akartam bunkó lenni. Bekened a hátam azért?
- Persze.
Mellé álltam és elkezdtem bekenni a hátát, de a bikini felső pántja útban volt.
- Ezt ne kössem ki?
- Ha téged sem zavar felőlem le is veheted.
Azzal hátranyúlt és már ki is kötötte a felsőt és egy mozdulattal lerántotta magáról.
- Na így már jobb.
Haladam szépen lefelé, amikor elértem a bugyihoz. Ez az a tipus volt, ami kétoldalt volt megkötve és hátul alig takart valamit. Végeztem a hátával, a derekával és a combját kezdtem el bekenni. Ekkor már megint éreztem, hogy valami megmozdul odalent, de még visszafogtam magam, elvégre a hugom.
- A popimat se hagyd ki!
- Jó de, nem akarom összekenni a fürdőruhádat.
- De akkor össze-vissza fogok barnulni. Figyi, inkább ezt is leveszem, úgyse lát senki, te meg már úgyis láttál régebben. Persze csak ha nem zavar téged.
Én erre már nem is tudtam mit mondani, csak valami olyasmit hogy Jó. Azzal kikötötte a masnikat a fürdőruhán és azt is ledobta. Ekkor ott álltam a gyönyörű feneke felett és csak bámultam. Bár a combjait összezárta, én már láttam egy kicsit a punciából. Azt hittem elájulok és csak bámultam.
- Na akkor bekensz végre rendesen?
- Persze bocs, csak olyan jól nézel ki így!
- Na csak semmi kukkolás!
- Miért neked lehet? Láttam, hogy figyelsz a konyha ablakból.
- Miért zavart?
- Nem, csak meglepett.
- Miért? Szerintem te is jól nézel ki és régen is megnéztük egymást amikor együtt fürödtünk, most miért ne lehetne!
- Ja, de akkor egy kicsit még kissebbek voltunk és nem voltál ilyen jó nő.
- Aranyos vagy.
Közbe a fenekére és a combjaira nagy odafigyelést fordítva végeztem a "bőrvédelemmel". Persze a farkam már félig felállt, úgyhogy húztam a medencébe.
- Hova mész?
- Egy kicsit lehűtöm magam, mert nagyon melegem van.
Bementem a medencébe és megint megmártóztam a hideg vízbe. Közbe azon gondolkodtam, hogy milyen jó csaj lett a kis hugiból. Lenyugodtam és már fáztam is, úgyhogy kimásztam.
Persze Évike megint engem bámult és mosolygott.
- Nehogy megszólalj!! Ez csak a hidegvíz miatt van!
- Én nem szóltam, csak néztelek, mint régen.
Gyorsan hasra feküdtem és kényelmesen elhelyezkedtem.
Egymás felé fordultunk és csak bámultunk és nevettünk. Ahogy Évike hason feküdt a mellei kidudorodtak oldalt, amit a nyapágyról lelógó karjai nem takartak. Persze észrevette, hogy azt nézem, meg a szép kerek fenekét.
- Na jól van látom te is jobban szeretnél megnézni. Bekenlek most én.
Azzal felugrott az ányról és kétszer körbepörbült, mint aki egy ruhában nézegeti magát a tükör előtt. Persze nekem csinálta a műsort, amit én nagyon is élveztem. A puncia szépen borotvált, csak középen volt egy kis háromszög. A mellei felfelé hegyesedtek, nem voltak túl nagyok, de rettentő formásak. Azt se tudtam, hogy feküdjek hason, mert kényelmetlen lett a pozició.
-Kiesik a szemed!
Lépett mellém ezért már nem láttam, csak éreztem, hogy elkezdi bemaszírozni a vállamba a naptejet. Fantasztikusan erotikus érzés volt, ha nem agaskodott volna a farkam annyira, teljesen ellazultam volna. Egyre haladt lefelé, elért a fenekemhez és a combomhoz. Én már nem tudtam feküdni rendesen, ezért egy kicsit megemeltem a csípőmet. Persze tudtam, hogy így teljes rálátást biztosítok a heréimre, de nem volt mit tenni, meg már nem is érdekelt.
- Mit mocorogsz? Maradj már nyugiba!
- Könnyű azt mondani.
- Mi az nem jól csinálom?
- De nagyonis, csak nem nagyon tudok hason maradni. Ideadnád a törölközőt?
- Miért kell az?
- Mert kell. Nem akarom, hogy így láss!
- Miért nem? Nevetett fel. Már az előbb láttam, hogy egészen kicsi volt, most legalább láthatom szép nagynak is. Na kérlek, engem nem zavar.
- De engem igen!
- És ha azt mondom, hogy én is felizgultam? Ekkor ellépett mellőlem és úgy állt, hogy lássam. Szembe állt velem és a mellbimbóira mutatott, amik teljesen bekeményedtek.
- Nekem is nagyon izgató volt, amikor a fenekemet meg a combomat maszíroztad, csak rajtam ugye nem látszik annyira. Szerintem ez tök természetes. Kérlek, látni akarom, tudod mint régen. Könyörgően pillantott rám, majd hozzá tette:
- Ígérem jó leszek!
Ez csak olaj volt a tűzre, de már annyira kényelmetlenül voltam, hogy nem érdekelt. Felültem, a kezemmel eltakartam az ágaskodó farkamat.
- Na ne szégyelősködj már, muti.
Azzal megfogta a kezemet és elrántotta. Ott "álltam" ülve és már nem is éreztem szégyent inkább még jobban felizgultam.
- Hú ez, ez, nagyon szép és nagyon nagy.
- Azt ne mond, hogy a volt pasidnak nem láttad soha.
- De láttam, de mindíg csak sötötbe és az övé nem volt ekkora. Most ez meddig fog így meredni?
- Majd megpróbálok lenyugodni, vagy inkább mártózok egyet. De, ha már itt tartunk azt tudod, hogy nagyon tetszik a punci fazonod?
- Tényleg? Szerintem is jó. Most csináltam, amikor néztelek az ablakból, mert már gondoltam, hogy én is levetkőzök majd. Már akkor tök izgi volt, hogy leselkedek utánad. Ugye nem haragszol?
- Nem. Akkor most már elmondom, hogy én is sokszor meglestelek zuhanyzás közbe. Gondolom te sem haragszol.
- Persze, hogy nem, szerinted én nem leselkedtem amikor te zuhanyoztál?
- Na ez szép! Innentől akár nyitott ajtónál is zuhanyozhatunk.
Aztán eszembe jutott, hogy én sokszor a hugi kukkolása után zuhanyoztam és bizony jónéhányszor azzal kezdtem, hogy kivertem a farkamat. Álmomba sem gondoltam, hogy ő leselkedik utánam. Ő persze soha nem masztizott a fürdőbe.
- Hé akkor te láttál már engem így, sőtt. . .
- Bevallom igen. Láttam mindent, amit csináltál.
- Ez ciki. Te viszont soha nem csináltad a fürdőbe, amikor én néztelek. Vagy nem is szoktál magadhoz nyúlni?
- Dehogynem, már kb. 12 éves korom óta. Szerinted? Megvártam amíg te elkezdted és akkor csináltam.
- Hű-ha ez nagyon ciki. Én még soha nem láttalak, de te már többször is végignézted amit csinálok. Ez így nem oké!
- Akkor most mi legyen ? Nézett rám kérdően, de már láttam, hogy tudja, hogy mit fogok mondani.
- Tudod mit akarok, én is akarom látni ahogy csinálod.
- Ok, de én is nézni akarlak közbe téged.
A két napágyat közelebb húztuk egymáshoz és egymással szembe leültünk. Én elkezdtem maszírozni a farkamat, ami már majdnem szétdurrant, úgy állt. Erre Évike is hatalmas terpeszt csinált és elkezdte simogatni a punciát. Láttam, hogy már teljesen be volt nedvesedve. Csodálatos látvány volt, ahogy a két ujját felnyomta magának, a harmadikkal meg a csiklóját izgatta. Én már erőssen vertem a farkam és éreztem, hogy nem bírom már sokáig. A látvány és előtte ez az őszinte kitárulkozós beszélgetés úgy felizgatott, hogy robbantam. Megrázkódtam és kispricceltem a spermámat. Egy kicsi a hugi lábára is ment. Ő a látványtól még vadabbul ujjazta magát és egyszer csak felsikoltott:
- MOST!!! Hatalmasat élvezett, szinte dobálta magát a napágyon és végig a farkamat nézte, ami csak nem akart lekókadni.
- Hú ez nagyon izgi volt így!
- Ja nekem is, de látom te még bírod!
- Hát nem minden nap van ilyen látványos műsorba részem!
- Megfoghatom?
- Hát egy kicsit ragadok, de ha akarod igen. Persze akkor én is megfogom a puncidat.
- Ok. Ide ülök melléd!
Azzal mellém ült és az egyik lábát rátette a combomra úgy terpesztett be megint. Amikor megmarkolta a félkemény farkamat, az egybő kökemény lett. Én a hüvelyébe dugtam az ujjamat és maszírozni kezdtem. Ő erre egyre vadabbul verte a farkam és megint dobálta a csípőjét. Annyira nedves volt, hogy olyannal addig még nem találkoztam. Tocsogott és csodálatos illat volt. Persze most sem bírtam sokáig, meg éreztem, hogy ő is élvezni fog egy hatalmasat, ezért elengdtem magam és megint elélveztem. Az összes a cumbjára ment. Ekkor ő is megfeszült és éreztem a punciába a lüktetést.
Mindketten remegő lábakkal mentünk a zuhanyzóba és együtt lezuhanyoztunk. Szépen lemostuk egymást, majd visszamentünk az udvarra és árnyékba vonultunk. Megbeszéltük, hogy ezt meg kell ismételni, de apuék előtt óvatosnak kell lennünk.

Azóta is mindíg nyitott ajtónál zuhanyozunk és sokszor bent vagyunk amikor a másik fürdik, persze mindíg valamilyen buta indokkal. Sokszor csináltuk még egymásnak, de ez egy másik történet

forrás: https://szex-tortenetek.com

Ha tetszik a történet, még majd leírok egy két kalandot.

A bejegyzés trackback címe:

https://szopoalarc.blog.hu/api/trackback/id/tr415719550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása