Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog csak felnőtteknek!

Szopóálarc - Szex történetek

Szopóálarc - Szex történetek

A barátom is felajánja a feleségét

2019. december 04. - erotikustortenet

Már régóta szándékozom,hogy együtt menjünk le nyaralni egy tómellé a barátommal és a két asszonnyal Végül belementek az asszonyok és elmentünk három hétre egy kis szabad kefélésre. Mi megbeszéltük magunk között,hogy ha lehet cserélünk is. Már a kocsiban is ismerkedtünk egymás feleségével,mert felváltva ültettük őket amit eleinte nem voltak hajlandóak elfogadni, de aztán belementek,hogy csak ti meg ne bánjátok jelszóval.Persze mire leértünk már se bugyi se melltartó nem volt egyikünkön sem és az egyik parkolóba mindegyikünk megbaszta a másik feleségét.

Mikor leértünk mindenki a saját feleségével elvonult a szobájába ahol megint keféltünk és kikérdeztük az asszonyokat a parkírozói kefélésekről. mindkét asszonynak az volt a véleménye,hogy jó dolog a csere, de nem ártana néha másokkal is kefélni. Mondtuk lehet róla szó, de velük csak kotonnal keféltek,mert nem akarunk semmit sem összeszedni tőletek. Még aznap elmentünk moziba ,majd egy bárba ahol mindkét nőt lefektették vagy hárman és nehezen álltak rá a kotonnal való kefélésre. Mikor visszajöttek az asszonyok elmondták,hogy kaptak ajánlatot,hogy legyünk a kurváik és menjünk el velük, de rájöttünk,hogy útszéli kurvát akarnak belőlünk csinálni.

Persze ebbe nem mentünk bele mert más dolog az ha ti egymás között csereberéltek bennünket , de nem vagyunk kurvák. ettől kezdve amíg meg nem ismerkedtünk két másik házaspárral akik biszexek voltak. néha cseréltünk csak asszonyt,pedig eszméletlenül nagyot szeretkeztünk ha cseréltünk. Most már egy szobába aludtunk mind a négyen és alig fejeztük be a kefélést a nejünkkel már megkívántuk a másik nejét is. Lassan hozzászoktattuk a lányokat a cumizáshoz is és a seggbe kefélésekbe is és volt,hogy mindkét lyukba keféltük őket. Mikor a biszexek is oda költöztek sokszor a szájuk is tele volt fasszal ami mi is élveztük,különösen ahogy markolászták a melleiket.

A biszexek feleségeiknek alig volt mellük,míg a miénknek szép nagy kerek barna udvaros melleik voltak amit élvezet volt markolászni és harapdálni. Eleinte még a strandon is bikinibe voltak a lányok és az asszonyok, de később már volt egy olyan rész ahol a nőkön sem volt semmi és mi is odamentünk és kényszerítettük az asszonyainkat hogy ők is levetkőzzenek meztelenre. Persze ennek az lett a vége,hogy lassan az egész társaság összejött és mindenki a más feleségeit kefélte mindhárom lyukba is.lassan a feleségeinket az elmondásuk alapján két hét után legalább kétszázan baszták meg és mindig koton nélkül.

így aztán mindkét asszonyról lemondtunk,mert maguk is néha kimentek az országútra baszni pénzért.Közben a telepre jött két német fotós és három angol fotós is akik rávették a fiatal lányokat és asszonyokat,hogy vetkőzzenek le és mutassák meg a melleiket és keféljenek velük pénzért. Mondtuk mi is a két asszonyunknak,hogy ez egy jó dolog és ha nekik lennék mi is belemennénk ezekbe a dolgokba. Ők kaptak rajta és amikor az egyik este hazajöttek mindegyik odaadott négyszáz eurót azzal,hogy kb ennyit költöttetek ránk mióta itt vagyunk és elválnak tőlünk,mert sokkal jobban fizetik ha kurvák leszünk.

Mi ketten maradtunk és elmentünk egy másik városba ahol én ismerős voltam,majd felszedtünk két csodálatos fiatal leányzót és azzal töltöttünk még két hetet, Majd megkérdeztük tőlük hajlandóak e elköltözni velünk abba a helyiségbe ahol mi lakunk és ha elváltunk feleségül jönni hozzánk. Megmondták abban az esetbe,ha nem kell a barátoddal is lefeküdnöm,mert mi nem szeretjük a cserét. belementünk és mikor lejárt a szabadságunk elvittük magunkkal. Azóta velük élünk és gyerekeink is vannak.

A bejegyzés trackback címe:

https://szopoalarc.blog.hu/api/trackback/id/tr6215338614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása