Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog

Szopóálarc

Szopóálarc

Tomival fürdünk, masztizunk - Családi szex

2019. május 08. - erotikustortenet

Hogy is kezdődött ez a fura kapcsolat? Már nem is tudom. A lényeg az, hogy a bátyám nálam két évvel idősebb és nagyon jó pasi. Én akkor kb. 14-15 éves lehettem és szűz. A családunkban soha nem volt tabu a meztelenség és a szex. Elég lazák voltak a szüleink e téren is. Meztelenül aludtunk, és az udvari medencében is mindig meztelenül fürödtünk. Nyáron, amikor a szobámba voltam szinte mindig meztelen voltam és a bátyám is csak akkor öltözött fel, ha jött valaki hozzánk. Ha átmentünk egymás szobájába csak kopogtunk előtte, felöltözni felesleges volt. Ennek megfelelően kisgyermek korunktól együtt fürödtünk a bátyámmal, Tomival. A mi fürdőszobánk a házunk tetőterében volt, a két szobával együtt. Anyuék a lenti szinten voltak. A közös fürdőzések alatt megismertük egymás testének minden részletét, persze akkor még csak gyerekek voltunk. 
Ahogy nőttünk, egyre jobban kezdett érdekelni a férfi test és láttam, hogy a bátyám is sokszor nézeget azon a részen. Ez egy kicsit zavart, de amikor egymással szemben ültünk a kádban és bámultuk egymás pelyhedző nemi szervét, mindig izgatott lettem és amikor véletlenül összeakadt a tekintetünk, csak nevettünk. A bátyám sportos testalkatú, most már azt is tudom, hogy átlagos méretű a pénisze. Én akkor kicsit ducibb voltam, barna hosszú haj, közepes mellekkel. A puncim húsos volt, szeméremajkaim egy kicsit kilógtak. Akkor még alig kezdett nőni a szőröm. 

Egy idő után már nem csak gyerekes izgalmat éreztem, hanem igazi nemi vágyat, persze akkor még nem is tudtam mi az, csak éreztem, hogy a mellbimbóm megkeményedik és bizsereg a puncim. Ilyenkor sokszor csináltam azt, hogy megkértem a bátyót, hogy mossa meg a hátam és amikor hátat fordítottam neki a puncimat cirógattam. Ez egy idő után már a szokásommá vált, de elélvezni nem mertem. Azzal mindig megvártam a lefekvést. Olyankor arra gondoltam, hogy úgy csinálom, hogy szembe vagyok a bátyámmal és ő végignézi. Mindig nagyokat élveztem és egy idő után, azt vettem észre, hogy már délután arra gondolok, mikor fogunk fürdeni. Ekkor egy kicsit megijedtem, mert éreztem, hogy ez nem helyes. Egyik este szóltam a bátyámnak, hogy mostantól egyedül szeretnék fürdeni. Láttam rajta, hogy nem érti a dolgot, de nem szólt semmit, csak bólintott. 
Persze ez után is nyitott ajtónál fürödtem, és a bátyám be is járt ilyen-olyan indokkal. Leginkább akkor, amikor már törölköztem. Ilyenkor sokszor lopva végigmért, ami engem megint felizgatott. Én ugyan úgy, mint ő, bementem hozzá és próbáltam meglesni a „lényeget”. Már meg is bántam, hogy szóltam neki, de mit tehettem, már nem volt visszaút.

Eltelt kb. két hónap. Folytattuk mindketten a mi kis ártatlan leskelődős játékunkat, amíg azon nem kaptam magam, hogy minden este a bátyámra maszturbálok. Mindenfélét fantáziáltam kettőnkről, de persze lépni nem mertem semmit.

Egyszer már fürdés közben elkezdtem simogatni a puncimat és nagyon izgi volt, hogy ott volt a lebukás veszélye. Az ajtó nyitva, a bátyám bármikor bejöhet és megláthat. Mivel nem buktam le egyre bátrabb lettem a fürdőszobai masztizások alkalmával. Sokszor csináltam úgy, hogy az egyik lábamat a kádból kilógatva feküdtem, a másikat meg feltettem a csapra és a zuhanyból erős vízsugarat irányítottam a csiklómra. Ez mindig óriási élvezetet okozott. Néha nem is tudtam teljesen hangtalanul élvezni és felnyögtem egy kicsit a végén. Ilyenkor arra gondoltam, hogy vajon Tomi meghallotta e és a gondolat újra felizgatott. Persze volt, hogy néha bejött közbe, akkor levettem a lábaimat és úgy tettem, mintha csak zuhanyoznék. Gondoltam, hogy a kipirult arcomból, meg a kemény mellbimbóimból tudta mit csinálok, de nem zavart, sőt. . .

Egyszer aztán megtörtént az, ami annyira izgatott: Lebuktam! Megint a kádba masztiztam a zuhannyal, majd felguggoltam, keresztbe fordultam a kádba és beterpesztettem. Pont szemben voltam az ajtóval, ami szokás szerint nyitva volt. Elkezdtem dörzsölni és ujjazni a puncimat. Olyan vadul csináltam, hogy hangosan cuppogott és mivel a zuhanyt elzártam, biztos, hogy kihallatszott. Úgy bele feledkeztem az élvezetbe, hogy nem hallottam, hogy jön Tomi. Mire észbe kaptam és kinyitottam a szememet, ő már ki tudja mióta ott állt és csak bámulta az orgazmustól lüktető puncimat. Én az ijedségtől bevágtam a térdem és tűz vörös lettem. Tomi meg csak szabadkozott, hogy bocs, meg ilyesmi, majd kiment. 

Fürdés után húztam a szobámba, úgy égtem, hogy nem tudtam volna a bátyám szemébe nézni. 
Ő is megfürdött, majd kopogott az ajtómon és bejött.
Egy bokszer alsó volt rajt, amin meg is lepődtem, rajtam persze semmi. 
- Szabad? Kérdezte egy kicsit gúnyosan.
- Gyere csak.
- Figyi, tényleg sajnálom, nem akartalak megzavarni, de nem tudtam, hogy a fürdőben is csinálod.
- Mí? Hogy érted azt hogy ott is. –kérdeztem zavartan
- Hát sokszor áthallatszik, amikor. . . tudod, de engem nem zavar.
- Úr isten, én úgy szégyellem magam. Nem lehetne inkább elfelejteni ezt a dolgot, nem akarok erről többet beszélni!
- Jó, csak azt akartam mondani, hogy szerintem abszolút nem gáz, amit csináltál, ezt mindenki csinálja. Ez csak azt jelenti, hogy felnőttél! Jó éjszakát! 
Azzal egy puszit nyomott az arcomra és kiment.

Elgondolkoztam azon amit mondott és a szégyenérzetem elszállt. Büszke voltam arra, hogy a bátyám felnőttnek tart és arra gondoltam, hogy látott maszturbálás közbe. Ettől izgalomba jöttem és újra megsimogattam a puncimat. Közben a dudorodó alsógatyájára gondoltam és arra, hogy ha mindenki csinálja, akkor ő is. Elképzeltem, ahogy a nagy farkán húzogatja a bőrt és a végén spriccel egy nagyot. Erre megint teljesen nedves lettem, úgyhogy elkezdtem ujjazni magam. Először egy, aztán két ujjamat toltam fel. Közben a mellemet simogattam és az orgazmus pillanatában beleharaptam az alsóajkamba, hogy nehogy felsikítsak.
Nem tehettem róla, de állandóan Tomin járt az eszem. Az osztálytársaim mind éretlen hülye gyerekek voltak hozzá képest, az idősebbek meg észre sem vettek. Ezért sem volt még olyan barátom akivel a csókolózáson túljutottam volna. Szóval maradt a sok maszturbálás és az álmodozás a bátyámról.
Utána pár napig nem mertem a fürdőbe csinálni, meg az ajtót sem akartam becsukni, mert az túl egyértelmű lett volna. 

Aztán egyik este, amikor Tomi fürdött én is hangtalanul közelítettem meg a fürdőt és amikor beléptem a lélegzetem is elakadt. Az én fürdőszivacsommal dörzsölgette a habos farkát, ami az égnek meredt. Akkor láttam életemben először, hús-vér merev faszt. Én csak álltam ott, a döbbenettől mozdulni sem tudtam. Ő hirtelen felhúzta a térdeit, így takarta el magát előlem és nagyon elpirult.
- Bocs. . . Ezt kölcsönvettem egy kicsit. . .ő. – és a szivacsomra mutatott.
- Láttam, de miért az enyémmel fürdesz? – szegeztem neki a kérdést és most én lehettem gúnyos egy kicsit.
- Hát . . . olyan jó illata volt a tusfürdődtől ….és gondoltam nem baj…ha . . .
- Ha mi?
- Ha . . . használom.
- Tomi, láttam hogy „használod”, úgyhogy légyszi alaposan öblítsd ki utána. 

Azzal a szobámba mentem és majd meghaltam az izgalomtól. A bátyám az én illatomra maszturbált az én szivacsommal. Talán akkor rám is gondolt közben. Benedvesedett a puncim és úgy éreztem szétrobbanok, ha nem nyúlok azonnal magamhoz, de hallottam, hogy Tomi végzett és gondoltam, hogy bejön hozzám. Úgy is történt kopogás, tessék, nyit az ajtó.

Megint alsógatyában volt és az arca lángolt. Én már csak azért is törökülésben ültem az ágyon, persze meztelenül.

- Haragszol rám? –kérdezte lesütött szemmel.
- Nem, csak fura volt, hogy az én szivacsommal csináltad és még amúgy se láttam még ilyet. Miért kellett az én cuccommal csinálnod? – úgy kérdeztem, mintha nem tudtam volna, de az ő szájából akartam hallani.
- Tényleg ne haragudj, csak olyan jó illata volt…
-Mint nekem szokott fürdés után? – vágtam a szavába és a szívem majd kiugrott az izgalomtól a helyéről.
- Igen és tényleg bocs. Én csak. . .nekem hiányoznak a régi együtt fürdések.
- Nekem is. –szóltam el magam. De akkor sem csinálhatod az én szivacsommal. – váltottam újra szigorúra, pedig nagyon örültem neki titokban.
- Jó többet nem fordul elő.
- Ok. Mert azzal semmi bajom amit csináltál, mert tudod, te mondtad: „mindenki csinálja”.
- Ok. Most már megyek mert „szétégtem”. – és indult az ajtó felé.
- És a puszim? – kérdeztem huncutul 
Azzal szó nélkül puszit nyomott az arcomra és kiment.

Aznap este akkorát maszturbáltam, mint még soha. Háton feküdtem, két ujjamat a puncimba toltam és nagyon keményen megujjaztam magam. Közben megint sikolyok és nyögések törtek fel belőlem, ami szerintem simán áthallatszott a bátyóhoz, de már nem bántam. Arra gondoltam, hogy ez őt felizgatja, és megint kiveri magának. Aztán hallottam, amit még soha azelőtt. A bátyám nyögött egy nagyot. Tudtam, hogy kiverte magának. Legszívesebben átmentem volna, hogy megnézzem. Háromszor - négyszer élvezetem el és úgy zuhantam álomba.
Másnap már reggel az esti fürdésre gondoltam és megint nedvesedett a puncim. Délután, amikor a bátyám is megjött, megint megkérdezte, hogy haragszok-e még. 
- Nem haragszok és ezt be is bizonyítom. Este fürödjünk együtt. 
Magabiztosságom engem is meglepett, de rajt is láttam, hogy a döbbenet és az izgalom egyszerre van a szemében.

Már este hétkor készülődtem a fürdésre, amit csak nyolc körül szoktunk kezdeni. A tükör előtt álltam és nézegettem a testem. Nem voltam túl elégedett a melleimmel, mert kicsinek találtam őket, de melyik tini elégedett a testével. Viszont szépen álltak és a mellbimbóm kő kemény volt az izgalomtól. Aztán a szeméremajkaimat vizsgáltam, amik kicsit nagyobbak voltak annál, amit egy filmben láttam. Az viszont tetszett, hogy a puncim környékén már kezdett nőni a szőr, amit úgy vártam már. Aztán most, hogy ott volt a kopasz lett a divat. Pár barátnőm már borotválta és az anyám is. Így én is megcsináltam, de csak a bikini vonalnál és lent. Felül jókora háromszöget hagytam, de a szőrt ollóval rövidre vágtam. Ettől persze megint benedvesedtem, de aztán nagy nehezen lenyugodtam és nem maszturbáltam. Így vártam a nyolc órát. 

Egyszer csak hallom, hogy Tomi engedi a vizet a kádba. A szívem vadul kalapált, amikor arra gondoltam , hogy hamarosan ott fog velem szemben ülni a kádba és megint láthatom azt a nagy farkát és ő is láthatja a melleimet és a puncimat. Ettől olyan nedves lettem, hogy a combomon is éreztem már. Gyorsan megtöröltem magam, de a melleimen még mindig látszott az izgalom. Már nem érdekelt, csak Tomi testére tudtam gondolni. Beléptem a fürdőbe, Tomi már a vízbe volt. Most sem engedett sok vizet, így jól láthattam a farkát és ő is a puncimat. 
- Azt hittem nem is jössz! –mondta mosolyogva és szemtelenül végignézett
- De hiszen megígértem, csak készülődtem. – közben reflexszerűen végigsimítottam a megborotvált puncimat, majd beszálltam a kádba. Már semmi szényen érzetem nem volt, sőt akartam, hogy Tomi nézzen és izguljon fel rám.
- Látom. –mondta és nyelt egy nagyot.
- De ha jól látom te is rövidebbre vágtad a szőrt egy kicsit? –kérdeztem és szememet nem tudtam levenni a farkáról, ami mintha kezdett volna meredni.
- Igen. És kezével egy kicsit takarni próbálta magát.
Akkor már tudtam, hogy most nem bírja ki és erekciója lesz.
- Megmosod a hátam? –kérdezte és már meg is fordult.
- Persze. Elkezdtem olyan finoman masszírozni a szivaccsal, ahogy csak tudtam. Fentről lefelé haladtam, bentről ki. A vállait és a nyakizmait már szivacs nélkül masszíroztam. Láttam, hogy élvezi, ekkor az oldalát kezdtem végigsimítani. Egészen a fenekéig csináltam, ő meg csak nyögdécselt közben. Aztán átnyúltam a hóna alatt és a mellizmaitól indultam lefelé. Közben, hogy elérjem teljesen becsúsztam mögé, úgy hogy a melleim hozzányomódtak. Ekkor sem szólt semmit én meg azt hittem rögtön elélvezek. Próbáltam a puncimat is odanyomni, de nem értem hozzá. A válla felett át akartam nézni, mert már biztos voltam abba, hogy álla a farka, de mivel nálam magasabb volt ez nem sikerült. A mellizmaitól haladtam lefelé szép lassan. Aztán amikor odaértem a hasához megtorpantam, mert éreztem, hogy megremeg. Ekkor rájöttem, hogy elélvezett tőlem. Csak azt sajnáltam, hogy megint nem láttam semmit az egészből. Nagyon büszke voltam magamra és vártam, hogy mi lesz most. Még egy percig simogattam a vállait, amikor Tomi megszólalt.

- Hú, te aztán jól megmostál. Köszönöm.
Valami olyan hála hallatszott a szavaiból, hogy az leírhatatlan. Nem is próbálta tagadni a dolgot:
- Egy kicsit lemosakszok a csapnál, mert itt egy kicsit ragadok. Azzal kimászott a kádból és a mosdónál elkezdte lemosni a kezéről és a farkáról az ondót. Én megbabonázva figyeltem a farkát, ami még mindig félkemény volt és jó nagy. Ő is észrevette, hogy bámulom és megkérdezte:
- Minden rendben?
- Persze. . . csak . . . elbambultam.
- Ok. Most én mosom meg a te hátadat. Azzal bemászott a kádba és elkezdett bekenni a tusfürdőmmel. Először csak a hátamat, majd ugyan úgy ahogy én haladt kifelé amikor az oldalamnál tartott, hozzáért a melleimhez, amire én egy kicsit összerezzentem. Még soha nem ért senki így hozzám. Ez volt az első, hogy egy férfi Úgy simogasson meg. Majdnem elélveztem. Aztán arra gondolta, hogy miért ne? Ahogy Tomi már a vállamat és a melleimet simogatta én a puncimat kezdtem simogatni. Nagyon nedves voltam, már, úgyhogy nem is csináltam tovább, feldugtam magamnak egy ujjamat. Abban a pillanatban éreztem, hogy Tomi teljesen a hátamhoz tapad és megéreztem a nagy kemény farkát a derekamnál. Elélveztem és hangosan nyögdécseltem. Már semmi nem érdekelt, csak az érzésre figyeltem. 

Amikor vége lett megfordultam. A bátyám nézett rám mosolyogva és csak ennyit kérdezett:
- Jó volt a hátmosás? 
- Nagyon! – lihegtem – Én még soha nem élvezetem ekkorát. – tört ki belőlem az őszinteség.
- Jól van. De ugye tudod, hogy erről senkinek nem beszélhetsz? 
- Persze.
- Ok. Nagylány akkor most menjünk aludni. Azzal megkaptam a szokásos puszimat és mindketten mentünk a saját ágyunkba.

A bejegyzés trackback címe:

https://szopoalarc.blog.hu/api/trackback/id/tr7314815624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása