Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog csak felnőtteknek!

Szopóálarc - Szex történetek

Szopóálarc - Szex történetek

A barátnőmmel és az anyjával nudizunk

2019. május 08. - erotikustortenet

24 éves srác voltam, a barátnőm 18. 

Eléggé nyitottak voltak a szülei, náluk voltam épp (távkapcsolat..) és egyik nap megkérdezte a barátnőm anyja, kinek van kedve strandra menni? Amikor kezdünk volna fürdőgatyát nézni nekem (mert nem úgy készültem, hogy strandolunk majd), akkor derült ki, hogy nudistra strandra mennénk. Végül csak hárman mentünk, az anyuka (36-37 éves volt akkor), a barátnőm és én. 

Azt tudni kell rólam, hogy pont addig az életkorig a farkam mérete megegyezett a korommal, csak centiméterben. 

Odaértünk (egyébként Debrecentől kb 20 percre van/volt a hely kocsival), leparkoltunk, ruhában, pokrócokkal indultunk meg helyet keresni. A hely tele volt 40-50 éves bácsikkal, nénikkel, jellemzően mind durván túlsúlyosak voltak, szinte mi voltunk a legfiatalabbak ott. Addig csak 1x voltam, nagyon fiatalon nudistra strandon, még Délegyházán, onnan nem sok emlékem maradt, így eléggé kiábrándító volt látni a sok pókhasú vénembert, nénit. 

Letelepedtünk távol mindenkitől, kínos feszengés, ki kezdi a vetkőzést, barátnőm először monokinibe, anyukája végül ledobja magáról a felsőt, a bugyit, mindent.. hm, szép fazonírozott punci, kb. mint a lányának, aki addigra szintén levetkőzött. 

Ebben a helyzetben beindult a természetes reakció, ott álltam a pokróc felett, nem tolhattam le a nadrágomat, mert 24 centi mereven azért elég látványos tud lenni.. 

Nem segített az sem, hogy az anya is viccelődött azzal, hogy nyugodtan toljam le, látott már olyat és gondolja, hogy a lánya se most látja először.. annyira kínos lett a dolog, hogy végülis elmúlt a merevedésem. 

Viszont a srácok tudják, milyen az, amikor már nem vagy kemény, de a méreted még megvan, csak puhán lóg. Nos, letoltam a nadrágom, a barátnőm anyja odanéz, tátva maradt a szája. 20-22 centi lógott kb 1m-re tőle, fejmagasságban (ők ott ültek, meztelenül). Végül megszólalt, torokköszörülve, hogy ő most inkább bemegy a vízbe. 

Kettesben maradtunk a csajommal, nevettünk egyet, egyre kevésbé volt kínos a dolog, sőt, mondhatni élveztem a helyzetet:) Napoztam, főleg hátonfekve, ügyeltem arra, hogy merevedésem ugyan ne legyen, de azért jelzésértékűen ne is menjek össze a szokásos 14-15 centire. 

Visszajött a fürdésből az anyuka, nekiállt olvasni, keresztrejtvényt fejtett, néha mi is bementünk a vízbe (ahol persze történt pár dolog..), újra napozás, stb.. majd ettünk, beszélgettünk, persze végig meztelenül, esetleg egy-egy törülközővel rajtunk. Szóba került a szex témája is, mert barátnőm pont akkor iratott fel fogamzásgátlót. Az anyuka persze nekiállt célozgatni, hogy "megérti, hogy kell a tabletta, mert az óvszer nem lehet kényelmes.." meg ilyesmi. 

Amikor párom anyja kicsit elszundított, jeleztem a lánynak, hogy jó néven venném, ha kicsit nyúlkálna:) Szerencsére vevő volt az ilyesmire, csak kicsit kellett noszogatni ("Mi van, ha anyám felébred?"), majd elkezdte fél kézzel verni a farkam. 

Én hol őt néztem, hol az anyukáját (rettentő jól tartotta magát!), majd jeleztem, hogy nem biztos, hogy jó lenne, ha így folytatná, mert nagyot fogok élvezni és félek jutna abból mindenkire:) Szóval egyszercsak ráhajolt a lány a farkamra és elkezdte szopni.. ahogy ráhajolt, onnantól kezdve ráláttam az anyja fejére is, akiről azt hittük, alszik.. nos, nem így volt.. észrevettem, hogy néha kinyitja az egyik szemét, leskelődött, egyre nyilvánvalóbb volt, hogy mit néz.. 

Izgató volt.. Egyszer összetalálkozott a tekintetünk, azt hittem, be fogja hunyni a szemét, zavarában... de csak biztatóan elmosolyodott.. kb abban a pillanatban teleélveztem a lánya száját. 

Nagyon durva volt.. máig talán az egyik legerotikusabb élményem, pedig nagyon sok minden történt már velem:) 

A bejegyzés trackback címe:

https://szopoalarc.blog.hu/api/trackback/id/tr2914815626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása