Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog csak felnőtteknek!

Szopóálarc - Szex történetek

Szopóálarc - Szex történetek

Szex az ablak előtt

2018. július 13. - erotikustortenet

Többségében férfiak számára hat nagyon izgatóan az, ha olyan helyen vagy helyzetben szeretkezhetnek, ahol valaki meglesheti, megláthatja őket. Ha izgatja egy hasonló helyzet, vagy szeretné megajándékozni Párját ennek élményével, vegye fontolóra a következőket:
Nagyon sok helyszín és variáció létezik erre az esetre. Egy távolsági buszjárat hátsó ülése, vonat, erdei tisztás vagy félreeső útszakasz, de most egy olyan változatot fogok leírni, ami kényelmesen, otthon is megtehető, bár annál izgalmasabb.
Egy este, lefekvéshez közeledve, mikor kint már sötét van, és felkapcsolta a villanyt, menjen (lehetőleg a hálószobában) az ablakhoz, nyissa ki, gyönyörködjön az éjszakában, és várja meg, míg Kedvese odaér Önhöz. Töltsenek el az ablaknál egy-két kellemes percet, majd a bensőséges hangulatot megragadva bújjon kedveséhez, és finoman kezdje el simogatni! Eleinte kerülje az erotikus területeket, készítse elő a helyzetet, majd lassan, Kedvesével éreztetve, hogy mennyire kívánja testének érintését, térjen át erogén zónáinak simogatására is.
Ha Kedvese engedékeny hangulatában van, hagyni fogja akcióját az ablak közelében is, viszont ha fenntartásai vannak, vigye beljebb a szobában, fektesse le az ágyra, és folytassa a simogatást, csókolózást! Ha Párja megemlítené, hogy elmulasztották leoltani a villanyt, vagy összehúzni a sötétítő függönyt, mondja kedvesen, hogy nem kell, és folytassa kellemes tevékenységét. Ha Párja is ráhangolódott az erotikára, nyúljon be ruhája alá, és folytassa ott a simogatást! A lényeg, hogy lassan, fokozatosan vegye rá Kedvesét egyre többre! Ha a helyzet lehetővé teszi, kezdje izgatni Párja nemi szervét, és a megfelelő helyzetet megkeresve szabadítsa meg Őt és Magát annyira ruhájától, hogy ne meztelenedjenek le, de a behatolás lehetővé váljon! Ha ellenállásba ütközik, csitítsa le kedvesét, és folytassa cselekedetét! Ha mindezzel készen van, nincs akadálya a szeretkezés megkezdésének. Idővel, mikor már jobban belemerültek a szexbe, megszabadíthatja Magát és Párját további ruhadaraboktól, és élvezheti, hogy bármikor, bármelyik pillanatban megláthatják!
Ha pedig Párja annyira engedékeny, vagy bátor volt, hogy az ablakban is folytathatta simogatását, vetkőztetését, sőt még a behatolást is, garantáltan fantasztikus élményben, és ha kellőképpen élvezni tudják a helyzetet, gyors kielégülésben lesz részük!

Másnap, ha úgy gondolja, hogy ismerősei is láthatták Önöket, elmondhatja néhány embernek, hogy előző este rég nem látott rokonaik, vagy ismerőseik voltak önöknél, és használták a hálószobájukat, míg Önök a nappaliban aludtak, ezzel megelőzendő, hogy rossz hírek terjedjenek Önökről.

A bejegyzés trackback címe:

https://szopoalarc.blog.hu/api/trackback/id/tr114112181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása