Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szex és pornó blog csak felnőtteknek!

Szopóálarc - Szex történetek

Szopóálarc - Szex történetek

Figyelje az arcát! Technika a szexben

2018. július 13. - erotikustortenet

Sajnos sok ember számára kimerül a szex abban, hogy Párjával összeölelkezve, egymásra egy pillantást sem vetve, csak az érzésekre támaszkodva folyik le a szeretkezés menete, pedig ha figyelmesebben szemlélődnének, olyan pillanatokat kaphatnának el, amik garantáltan napokig a gondolataikban fognak járni! Sokan irigykedve és vágyakozva figyelik a különböző szexfilmekben azokat a kéjtől eltorzult arcokat és gyönyörű felvételeket, amiket láthatnak. Pedig ilyent Ön is láthat, mégpedig a következő módon:
Borzasztóan izgalmas látványban lehet része, ha megfigyeli Kedvese arckifejezéseit szex közben. Ezt a legtöbb pozitúrában megteheti, bár előfordulhat, hogy Párja szemérmesen elfordul. Ez esetben ürüggyel kell rávennie Partnerét, hogy Önre figyeljen, felé forduljon. Erre a legjobb megoldás az, ha szeretkezés közben csókolózást kezdeményez. Ekkor Kedvese önkéntelenül is, de Ön felé fog fordulni, bár ilyenkor még nem láthatja arckifejezését. Hagyjon fel egy-két másodpercre csókjával, de arcát tartsa Kedvese arcának közelében, mintha csak lélegzethez akarna jutni. Ezután újból vesse bele magát a csókolózásba, majd néhány másodperc után az előzőekhez hasonlóan szakítsa meg azt, és ekkor távolodjon el néhány centiméterre Kedvese arcától. Folytassa így a csókokat, kóstoljon bele Párja szájába, majd húzza vissza fejét egy néhány másodperces pihenőre, hogy aztán újból csókkal boríthassa Partnere száját. Egy ilyen hevesebb csók közben növelje meg mozgásának intenzitását annyira, hogy Partnere a kéjtől már ne tudja kordában tartani érzéseit, és ez kiüljön az arcára is. Partnere ilyenkor az előzőekhez hasonlóan várja, hogy száját újból közel vigye szájához, és folytathassák a csókolózást, de a közben nyert pillanatokat Ön végre felhasználhatja arra, hogy meglesse Párja gyönyörtől és élvezettől eltorzult arcvonásait.
Kiváltképp igaz mindez, ha akkor figyeli meg Kedvesét, mikor élvezetének csúcsára ér. Ekkor sajnos az előzőekben leírt technikát persze nem alkalmazhatja; innen a saját ügyességére és találékonyságára van bízva minden.

Szerencsés esetben, ha Párja nem idegenkedik a nyitott szemmel való csókolózástól, szeretkezéstől, nem kell különféle praktikákat alkalmaznia mindennek eléréséhez. Ebben az esetben új dimenziók nyílhatnak meg Önök előtt, főleg ha gátlásaikat olyan szinten le tudják vetkőzni, hogy a kielégülés pillanatában is egymás arckifejezésére figyeljenek, vagy egymás szemébe nézzenek. Az érzés leírhatatlan!

A bejegyzés trackback címe:

https://szopoalarc.blog.hu/api/trackback/id/tr7514112179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása